’Koku’nun çekimleri devam ediyor
 

Alman yazar Patrick Süskind’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan “Koku”nun geçen ay Almanya’da başlayan çekimleri İspanya’da devam ediyor.Yapımcılığını Constantin Film adlı şirketin üstlendiği "Koku"nun 12 Temmuz’da Almanya’nın Münih kentinde başlayan çekimlerinin Barcelona kentinde devam edeceği ve 18 Ekim’de İspanya’nın Gerone kentinde tamamlanması planlanıyor.

Koş Lola Koş”un yönetmeni Tom Tykwer’in filme aldığı romanı, ”Gülün Adı”ndan tanıdığımız Andrew Birkin senaryolaştırmıştı.

“Koku”nun kahramanı Jean-Baptiste Grenouille’u filmde İngiliz aktör Ben Whishaw oynuyor. Ünlü aktör Dustin Hoffman ise parfümcü Giuseppe Baldini rolünde sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

“Koku”da, doğuştan vücut tenine has bir kokusu olmayan Jean-Baptiste Grenouille’un işlediği seri cinayetler anlatılıyor. Grenouille, kurbanlarının kokularını kullanarak yeni bir koku elde etmeye çalışıyor.

1985’te yayınlanan ve 15 milyondan çok satarak sansasyonel bir başarı yakalayan “Koku”, ABD, Japonya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya ve daha pek çok ülkede, “çok satanlar” listesinde başı çekmiş ve Almanca’dan 41 dile çevrilmişti.
Kaynak:Hürriyet 5 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 285
Deniz arkadaşı Suna’ya sordu : - Hani şu masallardaki gibi çok çok iyi kalpli, güzeller güzeli bir peri kızı yanına gelse ve ‘dile benden ne dilersen !’ dese, ne isterdin Suna ? Suna bir süre  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.