Formula 1’de konser krizi
 

Tarkan, Avea ile yaptığı 5 milyon dolarlık anlaşmada, hem reklam filmlerinde oynamayı hem de sekiz şehri kapsayacak bir Türkiye konseri yapmayı taahhüt etmişti. Ancak şirket yetkililerinin 25 Ağustos’ta Denizli’de başlaması, 24 Eylül’de de İstanbul-İnönü Stadyumu’nda noktalanması gereken serinin takvimini değiştirme isteğinin ciddi bir krize neden olduğu iddia edildi.

EKSTRA ÜCRET İSTEDİ

İddiaya göre Avea yetkilileri, Tarkan’ın konserini tüm dünyanın merakla beklediği Formula 1 yarışlarıyla aynı güne, yani 21 Ağustos’a denk getirmek, ünlü sanatçıyı da grand prix alanında çıkararak bu etkinliği Formula 1’in açılış konserine dönüştürmek istiyordu. İşte bu talep Tarkan ile Avea yetkilileri arasında bir kriz yarattı. Anlaşmalarında özel konserlerin bulunmadığını belirttiği ileri sürülen Tarkan, böyle bir konsere çıkabileceğini ancak anlaşma dışında olduğu için ekstra yüklü bir ücret ödenmesi gerektiğini söyledi. İddialara göre taraflar arasında uzlaşma sağlamak mümkün olmadı.

Tarkan’la anlaşamayınca açılış konseri için Mustafa Sandal’la masaya oturulduğu da gelen haberler arasında. Ancak bu kez de astronomik ücret talebi engeline takılındı. Bu konser için 150 bin dolar isteyen Sandal’a en son 50 bin dolarlık teklif sunuldu. Parayı böylesi dev bir organizasyon için az bulan Sandal, konsere çıkmayacağını söyledi. 
Kaynak:Hürriyet 9 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 76
Alican  pazar günü odasına kapanmış ders çalışıyordu. Babası içeri girdi ve : - Ev ödevlerine yardım etmemi ister misin oğlum ? dedi. Alican anında yapıştırdı cevabı : - Teşekkürler ba devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.