Aşk uğruna bıyık taktı
 

’Bir İstanbul Masalı’nın külkedisi Esma, Keloğlan’a duyduğu büyük aşk yüzünden bıyık takıp, erkek oldu! Ahu Türkpençe’yi başında bere ve dudaklarının üstünde bıyıkla görenler güçlükle tanıdı.

atv’nin izlenme rekorları kıran dizisi ’Bir İstanbul Masalı’nda Esma karakteriyle şöhreti yakalayan Ahu Türkpençe, ilk sinema filmi ’Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ için cinsiyet değiştirdi! Mehmet Ali Erbil ve Özcan Deniz’le başrol paylaşan güzel oyuncu, filmde Keloğlan’a büyük bir aşkla bağlanan ’Balkız’ rolünü canlandırıyor.

ZOR TANIDILAR
Türkpençe, aşkını ’Cankız’a kaptırmamak için bıyık takıp erkek görünümüne giriyor. Önceki gün Bahçeköy Atatürk Arboretumu’nda çekimlerine başlanan filmde Türkpençe, aşkı uğruna çeşitli zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor. Başında beresi, dudaklarının üzerinde kaytan bıyıklarıyla objektiflere gülümseyen Ahu Türkpençe, yeni projeleriyle ilgili olarak da şu bilgileri veriyor:

’ŞÖHRET’ GELİYOR
"Şöhret adlı bir dizi için yeni sezonda kamera karşısına geçeceğim. Ben sadece ’İstanbul Masalı’yla tanınmış bir oyuncu değilim. Üniversite okumuş, onlarca oyunda rol almış bir sanatçıyım. ’Şöhret’ dizisinde Hülya Avşar, Seda Sayan gibi zirveye çıkmış birisinin öyküsünü ve zirvedeki yaşantıyı canlandıracağım. Bu karakterin benimle uzaktan yakından ilgisi yok." 
Kaynak: Sabah 10 Ağustos 2005
 

 
Süper Teyze 336
Yaşlı adam lokantada yemeğini bitirmiş,tatlısını da yedikten sonra garsondan bir bardak çay getirmesini istemişti.Çayını da afiyetle içip bitirdi. Yanına yaklaşan garson, nazikçe sordu : - Bardağ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.