F1’in şampiyonu Dr. Ferhat Göçer
 

19-21 Ağustos tarihlerinde tüm dünyanın izleyeceği Formula 1 yarışlarının Türkiye organizasyonlarında sahne alacak olan isim belli oldu. Konser vermeleri için Tarkan, Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu ile görüşülmesine rağmen, Formula’nın iki önemli gecesinde de Dr. Ferhat Göçer boy gösterecek.

19-21 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Formula 1 yarışları öncesinde yapılacak organizasyonlarda sahne alacak isim nihayet belli oldu. Bugüne kadar Tarkan, Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu gibi isimler üzerinde yoğunlaşılmasına karşın, Formula 1 etkinliklerinde ipi göğüsleyecek olan ismin Dr. Ferhat Göçer olması kesinlik kazandı. Formula 1 çerçevesinde Türkiye’de yapılacak iki önemli organizasyonda sahne alacak olan Göçer, ilk olarak 18 Ağustos’da BuzADA’da ünlü İtalyan besteci ve yorumcu Gino Castelli ile birlikte sahne alacak. Ünlü sanatçı, 20 Ağustos akşamı da Çırağan’da gerçekleşecek olan Formula 1 VIP gecesini şarkılarıyla renklendirecek. Castelli, Ferhat Göçer ile birlikte Türk ve İtalyan halk şarkıları ile ünlü opera aryalarını seslendirecek. Gecede, aralarında Ferrari pilotları Michael Scumacher ve Rubens Barrichello’nun da bulunacağı seçkin davetli kitlesi hazır bulunacak.

ECCLESTONE İSTEDİ
Dr. Ferhat Göçer’i daha önce Reina’da izlediğini ve hayran kaldığını söyleyen Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone’un ünlü sanatçıyı Formula organizasyonları içinde görmek istediğini söylemesi, Göçer’in diğer sanatçılar arasından sıyrılmasında da önemli bir etken. 
Kaynak:Sabah 12Ağustos 2005
 

 
Süper Teyze 155
Ayhan’ın babasının doğumgünüydü. Küçük oğlan, hediyesini vermeden önce, babasını sarılıp öperek kutladı. Babası çok duygulanmıştı . Ayhan’ı bağrına bastı ve :  - Yakışıklı oğlum benim, bana  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.