Dev oyuncu tek başına yangın söndürdü
 

80 Günde Devr-i Alem, ’Alaaddin’in Sihirli Lambası’ ve ’Görevimiz Tehlike’ gibi gişe yapmış filmlerde rol alan Playstation 2’nin ’Sumocu’ lakaplı reklam yıldızı Hakan Orbeyi, tatil için geldiği memleketi Fatsa’da tek başına yangın söndürdü. 1.90 boyu ve 220 kiloluk dev ölçüleriyle birçok Hollywood yapımı filmde rol alan gurbetçi oyuncu, geçtiğimiz gün ilçenin en büyük kafeteryalarından birinde otururken elektrik kontağından çıkan yangının ortasında kaldı.

ALDIĞI DERS İŞE YARADI
Kafeteryadaki herkes can havliyle kendisine sokağa atarken, ’dev oyuncu’ kaçmayıp yangını söndürmek için mekanda kaldı. İtfaiyecinin elinden aldığı dev hortumla alevleri söndüren Orbeyi, üç katlı kafetaryayı tamamen yanmaktan kurtardı. Fatsa İtfaiyesi ve kafeterya sahiplerinin teşekkürlerini ilettiği Orbeyi, "12 yaşında Almanya’da okulda bize bir yangın söndürme dersi verdiler. Oradan aldığım eğitimle yangını söndürdüm" dedi.
Kaynak:Sabah 23 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 449
 Serkan ve ailesi, kısa süren bir Avrupa turundan yeni dönmüşlerdi. Mümkün olan en kısa sürede çok fazla ülke görmeye çalıştıkları için yorgun görünüyorlardı. Serkan’ın küçük kuzeni Alp merakla devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.