Hido rolünü kaptırdı
 

‘Keloğlan ve Kara Prens’ adlı filmde ‘dev’ rolü teklif edilen basketbolcu Hidayet Türkoğlu, İtalya’da Milli Takım kampında olduğu için projede yer alamadı.

Yeni ‘dev’ başarılı dansçı

n Çekimleri 6 Ağustos’ta İstanbul’da başlayan filmdeki ‘dev’ rolü için milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’na teklif götürüldü. Daha önce sadece reklam filmlerinde oynayan Türkoğlu, gelen teklifi İtalya’da milli takım kampında olduğu için kabul edemedi. Bunun üzerine yapımcı şirket, Türkoğlu yerine Sultan Of the Dance grubunda dans eden Hasan Yalnızoğlu’yla anlaştı.

Hevesi kursağında kaldı

n Amerika’nın Orlando Magic takımında oynayan ve Abdullah Oğuz Ajans’a bağlı olan Türkoğlu, ‘Sinema filmi ve dizi izlemeyi çok seviyorum. Oyuncu değilim ama hatıra olsun diye bir filmde oynamayı çok istiyordum. Böyle bir teklif gelince çok sevindim ve rolü kabul ettim. Ancak daha sonra çekim tarihleri kamp dönemiyle çakışınca, hevesim kursağımda kaldı’ diye konuştu.  
Kaynak: Hürriyet 25 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 309
Kemal ve Sinan babalarıyla birlikte doğa yürüyüşüne çıkmışlardı. Saatlerce yürüdükten sonra, haritalarında bulamadıkları bir noktaya geldiler. Yollarını kaybetmiş olmaktan korkuyorlardı. Adını bilme devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.