Hafta sonu, ‘Barışarock’ zamanı
 

Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu tarafından organize edilen “Barışarock 2005 - Karşı Festival”, 27-28 Ağustos tarihlerinde Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Piknik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Ücretsiz olarak izlenebilecek etkinlikler kapsamında, aralarında Moğollar, Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Kesmeşeker ve Barış Akarsu’nun da yer aldığı 34 grup ve sanatçı sahne alacak.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ
“Barışarock”ın savaş karşıtı bir rock festivali olduğunu ifade eden Çilingir, bu yılki organizasyonun ücretsiz olduğunu bildirdi. Çilingir, etkinlikte sahne alacak 34 grup ve sanatçı arasında Moğollar, Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Kesmeşeker ve Barış Akarsu’nun da yer aldığını kaydetti.
Balkan Çilingir, festivalde konserlerin yanı sıra tiyatro, film, kısa film, belgesel gösterimleri ve çeşitli konularda söyleşilerin de yapılacağını sözlerine ekledi.

YAVAŞOĞULLARI: FORMULA 1’DEN DAHA ÖNEMLİ
Etkinlikte sahne alacak gruplardan Bulutsuzluk Özlemi’nin solisti Nejat Yavaşoğulları da, festivalin tüm dünyaya örnek olduğunu belirterek, “Barışarock eğer İngiltere’de olsaydı daha çok ilgi görürdü. Benim için bu festival Formula 1’den bile daha önemli” dedi.
Kaynak:Hürriyet 26 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 450
  Genç adam, öğle yemeği için küçük bir lokantaya girmiş, tas kebabı ve pilav ısmarlamıştı. Az sonra istediği yemekler geldi ve çok acıkmış olan adam hemen yemeye başladı. Yemekten birkaç kaşık  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.