Trene binip evine gitti
 

İskoçya’da ‘Archie’ adlı labrador cinsi köpek, evinden uzaklarda garda sahibini kaybedince, tek başına trene atlayıp evini bulmayı başardı.

Mail on Sunday Gazetesi’nin haberine göre, Archie sahibi Mike Taitt’ı İskoçya’nın doğusundaki Inverurie Garı’nda kaybetti. Eğitimli köpek, sahibini bulamayınca trene atladı. Tren doğru istikamette gidiyordu ve Archie, doğru istasyonda inerek evini buldu. Sahibi Taitt, ‘Birbirimizi kaybedince, tasmasındaki bilgiler sayesinde birileri Archie’yi bana getirir diye düşünmüştüm. Archie çok akıllı ve eğitimlidir. Bu trene daha önce de binmişti. Beni bulamayınca, herhalde bu trenin doğru tren olduğunu bilerek binmiştir’ dedi. Köpeğin ‘kaçak yolcu’ olarak trene bindiğini ve 12 dakika sonra Insch İstasyonu’nda indiğini kamera görüntüleriyle iki güvenlik yetkilisi ve bazı demiryolu çalışanları da doğruladı.  
Kaynak:Hürriyet 29 Ağustos 2005 

 
Süper Teyze 172
Evlerinde köpek besleyen iki kadın sohbet ediyorlardı: - Sorma şekerim, dedi biri.Benim yeni köpek çok tembel çıktı. Gezintiye çıkmaktan nefret ediyor. Arkadaşı inanamadı : -Ama hepsi bayıl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.