Yardımsever Jennifer
 

Latin asıllı ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in JLO adlı butik zincirinin yeni mağazasının açılış biletlerinden biri, hayır işlerinde kullanılmak üzere müzayedeye kondu. Lopez’in Chicago’da açılacak yeni butiğinin açılış törenine sanatçının bir hayranının VIP biletle katılmasına imkan verecek müzayedeye katılım dün başladı.

Overstock.com adlı web sitesinde yapılan duyuruda, sitedeki müzayedeye katılarak en yüksek fiyatı veren kişinin iki kişilik bir VIP bileti kazanacağı belirtildi.

Duyuruda, bileti almaya hak kazanan kişinin mağazada yapılacak defileye katılma ve Lopez ile tanışma şansını da elde edeceği bildirildi.

Lopez’in şubat ayında New York Moda Haftası’nın kapanışını yapan  ”Sweetface” adlı ilk defilesinde yer alan ve aralarında zeytin yeşili kürklü bir panço, kahverengi şortlar, yüksek topuklu ve üzeri taşlı süet ayakkabıların bulunduğu bazı örneklerin de 7 günlük müzayede boyunca ilgililerin beğenisine sunulacağı kaydedildi.

Katılım hakkının 1 Eylül’de biteceği müzayededen elde edilen gelirin Los Angeles Çocuk Hastanesi’ne bağışlanacağı açıklandı.

Overstock.com şirketi başkan yardımcısı Holly MacDonald-Korth, ”Jennifer Lopez dünyada en çok tanınan ünlülerden biri. Bu faaliyet, hayranları ve moda tutkunları için unutulmaz bir tecrübe olacak” diye konuştu.

Lopez’in Chicago’daki butiği 22 Eylül’de açılacak. ’JLO’ adıyla kendi markasını oluşturan ve parfümden çantaya pek çok ürüne imza atan Lopez, bu ürünleri butik zincirinde hayranlarının beğenisine sunuyor.

Lopez, Moskova’da da ilk butiğini geçen sene açmıştı.   
Kaynak:Hürriyet 26 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 472
Genç  kadın endişe içinde doktoru aradı ve uzun uzun kocasının uykusunda konuşmasından yakındı. Dakikalarca anlattıktan sonra hıçkırıklar içinde sordu : -  Neden doktor neden ? Nede devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.