’İlk Göz Ağrısı’na Nilüfer’den destek
 

Atv’nin yeni dizisi ’İlk Göz Ağrısı’ ekrana iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizinin jenerik ve tema müziklerini ise ünlü sanatçı Nilüfer yapıyor.

Başrollerini Cem Davran ve Ebru Akel’in paylaştığı ’İlk Göz Ağrısı’nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Yapımcılığını Most Production’un, yönetmenliğini Faruk Teber’in yaptığı dizinin müzikleri ise Türk pop müziğinin usta yorumcularından Nilüfer tarafından hazırlanıyor.

İSİM ANNESİ OLDU
İlk kez bir dizinin müziğini yapan ünlü sanatçı, aynı zamanda projenin ’isim annesi’. Önceden ’Zarife’ olan dizinin adı Nilüfer’in şarkısından esinlenerek ’İlk Göz Ağrısı’ diye değiştirildi. Dizi için yazdığı şarkıyı albümüne de koyacağını söyleyen Nilüfer, şarkının klibinde ise dizinin görüntülerini kullanacağını ifade etti.

SET ORTAMI HOŞUNA GİTTİ
Önceki gün dizinin setini ziyaret eden usta sanatçı, oyunculuğa da ’yeşil ışık’ yaktı! Set atmosferinden hayli etkilendiğini söyleyen Nilüfer, "Dizinin ilerleyen bölümlerinde belki bana da küçük bir rol verirler. Keyif aldığım her şeyde varım" dedi. Sanatçı, şarkı sözlerinin kendisiyle bir ilgisi olmadığını yani kendi ilk göz ağrısına ithafen yazmadığını özellikle belirtti.
Kaynak: Sabah 31 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 157
Veli toplantısından sonra babası Emre’yi yanına çağırdı ve sordu :  - Oğlum bütün öğretmenlerin senden memnun. Beni çok gururlandırdın, tebrik ederim.Ama lütfen söyler misin neden en düşük n devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.