Marilyn Manson’ı hiçbir baskı durduramaz
 

Şarkı sözleri, konserleri ve yaşam tarzıyla özellikle ABD’de muhafazakarların boy hedefi haline gelen rock yıldızı Marilyn Manson Hırvatistan’ı karıştırdı. Konserin iptal edilmesini isteyenlerin baskısına aldırmayan Manson, konseri gerçekleştirdi.

Hırvatistan’daki dini gruplar, Marilyn Manson’ın şarkı sözlerinin ve dış görünümünün satanizm, uyuşturucu kullanımı ve şiddeti körüklediği gerekçesiyle son dakikaya kadar konserin iptal edilmesi için lobi yaptılar.

Yedi katolik papaz, organizatörlere, konserin iptali durumunda, zararlarını ödemeyi önerirken, bir grup da polisten konseri yasaklamasını talep etti. Ancak bu istekleri, konserin halk açısından tehlike teşkil ettiğine dair bir kanıt bulunmadığı gerekçesiyle reddedildi.

Tüm ateşli tartışmalara rağmen, bir kıyı şehri olan Pula’daki konserin bilet satışlarında herhangi bir azalma olmadı. Bazı seyirciler ise, medyanın, ‘konsere gidenleri eleştiren haberler’ yapmasını kınadı.

Zagreb’den Daniela, “Biz satanist değiliz. Tanrı’ ya inanıyoruz, ama bu tarz müziği de seviyoruz, bundan başka birşey yok” derken, Rijeka’dan Nikola ise “70’li yıllardan kalma yaşlı bir rock dinleyicisiyim. The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, Pink Floyd ve Janis Joplin dinlerdim. O zamanlarda herkes bunlara karşıydı ve bizim garip, hatta satanist olduğumuzu düşünüyorlardı” diye konuştu.

MANSON, MEDYAYA TAVIR KOYDU
Konser sırasında dinleyicilerine teşekkür eden Manson, daha önceden planlanmış olan basın toplantısını medyanın kendisine karşı tavrından dolayı iptal etti.
Kaynak: Ntvmsnbc 26 Ağustos 2005

 
Süper Teyze 359
Melih aniden ateşlenmiş, annesi de eve doktor çağırmıştı. Doktor çocuğu muayene etmek için  dinleme aletini çıkardı ve göğsünü dinlemeye başladı.Bunun üzerine küçük oğlan merakla sordu : - İ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.