WOW üyeleri 4 milyona ulaştı
 

Popüler online FRP oyunu World of Warcraft’ın üye sayısı 4 milyona ulaştı. Blizzard’ın büyük bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen fantastik oyunu böylece bir ilke imzasını attı. Bazı piyasa araştırmacılarına göre üyelik ücreti ödeyen üyelerden elde edilen gelir ayda 30 milyon dolar.

Daha önce Diablo ve Warcraft gibi popüler oyun serilerinin geliştiricisi olan Blizzard’ın fantastik oyunu World of Warcraft, 4 milyona ulaşan üye sayısıyla online oyunlar arasında bir ilke imza attı. Uzun süredir fantastik oyun tutkunları tarafından beklenen ve geçen seninin sonunda piyasaya çıkan oyunun sadece Kuzey Amerika’daki üye sayısı 1 milyon civarında. Şirket, dünyanın çeşitli yerlerindeki sunuculara bağlanarak oynayan üyelerinden aylık 15 dolar alıyor. Bu oran Çin’de biraz daha düşük.

World of Warcraft elde ettiği bu rekorla, İnternet’in yaygınlaşmasıyla giderek daha fazla gelişen MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) olarak adlandırılan oyunların en başarılısı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Oyun özellikle Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Kore ve Çin’de oldukça popüler.
Kaynak: Hürriyet 2 Eylül 2005

 
Süper Teyze 354
Birkaç yaşlı avcı, bir lokantada buluşmuş, bir yandan yemek yiyorlar bir yandan da anılarını anlatıyorlardı.Yemeğin sonuna doğru sohbet iyice koyulaşmış, av hikayelşeri de iyice abartılmaya başlamış devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.