CEBIT Bilişim Fuarı başlıyor
 

Avrasya’nın en büyük bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CEBIT Bilişim Eurasia, bugün TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlıyor.

Bu yıl 14’üncüsü yapılacak CEBIT Bilişim Eurasia’ya 17 ülkeden yaklaşık 900 marka, şirketlere ve bireylere yönelik ürünleriyle katılacak.

60 ülkeden 160 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuar, iş dünyası, dijital yaşam ve telekomünikasyon ana bölümlerinden oluşacak.

Fuarda ayrıca, Türkiye’de teknoloji üretimini, üniversite ile sanayi sektörü işbirliğini ve kamusal e-dönüşümün masaya yatırılacağı tematik bölümlere de yer verilecek. CEBİT 2005’e paralel olarak gerçekleştirilecek Bilişim Zirvesi 2005 de ise bilişimin geleceği tartışılacak.

11 Eylül’e kadar sürecek fuarda, TÜYAP Kongre Merkezi ile İstanbul’un merkezi noktaları arasında gün boyunca iett otobüs seferleri düzenlenecek..
Kaynak: Ntvmsnbc 6 Eylül 2005

 
Süper Teyze 92
Hayvanat   bahçesine yeni bir kaplan gelmişti.Bütün hayvanlar çevresine toplanıp sorular sormaya başladılar : - Sen nereden geldin ? diye seslendi zürafa. - Arabistan’dan ! dedi kapl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.