Sarmısak kafalı Mustafa Sandal
 

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nde düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarmısak Festivali’nin finalinde Mustafa Sandal konser verdi. Taşköprü Belediyesi tarafından tahsis edilen özel bir uçakla kente gelen Sandal, hayranlarını coşturdu.

Taşköprü İlçe Belediye Başkanı AKP’li Hasan Altan, Sandal’a plaket ve bir bağ sarmısağın yanı sıra sarmısaktan yapılmış taç hediye etti. Sandal, sarmısaktan yapılmış tacı başına takarak gazetecilere poz verdi. Sandal, daha önce Lara, Orhan Hakalmaz ve Petek Dinçöz’ün sahneye çıktığı platform yerine İstanbul’dan gelen TIR’da parçalarını seslendirdi. Taşköprü Meydanı’na yerleştirilen TIR’a muhteşem ışık ve ateşlerden oluşan özel bir tünelin içinden gelen Mustafa Sandal, ‘İsyankar’ adlı şarkısıyla konserine başladı. Yaklaşık 1.5 saat konser veren ünlü popçu, alanı dolduran 10 bin hayranını coşturdu.  
Kaynak: Hürriyet 6 Eylül 2005

 
Süper Teyze 262
Sertaç okulun en sert öğretmenlerinden biriyle yolda karşılaşmıştı . Öğretmen sert bir sesle çıkıştı : - Beni selamlamadan önce, ellerini pantolonunun cebinden çıkarmalısın delikanlı ! Sertaç  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.