Tam size göre: Kahramanlar Okulu
 

Bulutların arasına gizlenmiş, geleceğin süper kahramanlarını yetiştiren tek okul olan Sky High’a hoşgeldiniz... Burası öyle bir okul ki buradaki öğrencilerin hepsi birbirinden yetenekli ve onlar eğitim hayatları sırasınca kötü insanlarla başa çıkmayı öğreniyorlar. Mite Mitchell’in yönettiği Kahramanlar Okulu (Sky High) seyirciyi hayal dünyasına götüren bir film. Başrollerde Kurt Russell, Kelly Preston gibi tanıdık isimler de var.

FİLMİN KONUSU

Kötü insanlarla başa çıkmayı öğrenen öğrenciler için okulda yapılan Seviye Belirleme Sınavı çok önemlidir. Çünkü bu sınav sonunda öğrenciler kahramanlar ve yardımcıları olmak üzere iki gruba ayrılır. Yardımcıların görevi "kahraman" sınıfındaki öğrenim gören arkadaşlarının daha verimli çalışması için onlara hizmet etmektir.

Will Stronghold bu yılın öğrencileri arasında ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Çünkü süper kahramanlar dünyasında çok iyi şöhretli bir aileden geliyordur ve herkes ondan bu şöhreti daha da ileri taşımıasını bekliyordur. Ama işler yolunda gitmez ve Will’in süper bir gücü olmadığı kesinleşir. O artık ’yardımcı’dır.

Bu arada kötü ruhlu bir kişi ortaya çıkmış ve Will´in ailesini, okuldaki arkadaşlarını ve Sky High Lisesinin kutsal yapısını tehdit etmeye başlamıştır. Bu zor durum karşısında hemen harekete geçen Will, yeni yeni keşfettiği süper güçlerini kullanarak ailesine ve dostlarına yönelen bu ciddi tehdite meydan okumaya çalışacaktır. Artık o da bir "kahraman"dır. Her ne kadar aile geleneğinden farklı şekilde de olsa kahramanlığını kanıtlamıştır. 
 
FİLMİN KÜNYESİ 
Yönetmen: Mike Mitchell 
Senaryo: Paul Hernandez, Robert Schooley 
Oyuncular: Michael Angarano, Kurt Russell, Kelly Preston, Danielle Panabaker, Steven Strait, Mary Elizabeth Winstead, Dee Jay Daniels, Bruce Campbell
Kaynak: Hürriyet 9 Eylül 2005
 

 
Süper Teyze 333
Öğretmen Mehmet’i tarih sözlüsüne kaldırmış ama sorduğu üç soruya da cevap alamamıştı. Sonunda öfke ve sıkıntı içinde söylendi : - Otur yerine oğlum ! Çok zayıfsın, çok ! Mehmet yalvardı :  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.