Kendi kendine rol kesiyor
 

Seyircinin şimdiye kadar kendisinin çektiği filmlerden sadece binde ikisini gördüğünü belirten şovmen Cem Yılmaz, evinde farklı farklı rollere bürünüp, amatör filmler çektiğini söyledi.

Son olarak ’Organize İşler’ adlı filmde rol alan Cem Yılmaz, "Sinemada hep aynı tip rolleri oynuyor" deyip kendisini eleştirenlere karşı çıkıyor. Yılmaz, evinde kendine özel amatör filmler çektiğini ve bunlarda çok değişik rolleri canlandırdığını, ancak bunu sadece kendisinin izlediğini söylüyor. Oyuncu Cem Yılmaz, bugüne kadar tam dört filmde rol aldı. ’Herşey Çok Güzel Olacak’ adlı filmde boş işlerin peşinde koşan Altan’ı, Vizontele’de palavracı Artiz Fikri’yi, Gora’da Sahtekar Arif’i ve henüz gösterime girmeyen ’Organize İşler’de de komik bir mafya babasını canlandırdı.

KÜTÜPHANEYİ FİLM ARŞİVİ YAPMIŞ
Yılmaz, oynadığı gişe rekorları kıran filmlerde ’hep aynı tipleri canlandırıyor’ diye bazı çevreler tarafından çoğu zaman bir takım eleştirilere de maruz kaldı. Nihayet Yılmaz, şimdiye kadar sessiz kaldığı bu eleştiriye gereken cevabı verdi. Cem Yılmaz, önceki gün gerçekleşen bir röportajda; "Bana hep aynı tipi oynuyor, diyorlar. Ama kimse, benim kütüphanede biriktirdiğim kasetleri bilmiyor. Onları kendim için yapıyorum. Şimdiye kadar insanlar yaptıklarımın ancak binde ikisini görmüştür" diyerek, evinde yüzlerce role büründüğünü söyledi. Yılmaz, kendi oyunculuğunu da çok başarılı bulduğunu belirtmeden geçmedi.
Kaynak:Sabah 13 Eylül 2005

 
Süper Teyze 359
Melih aniden ateşlenmiş, annesi de eve doktor çağırmıştı. Doktor çocuğu muayene etmek için  dinleme aletini çıkardı ve göğsünü dinlemeye başladı.Bunun üzerine küçük oğlan merakla sordu : - İ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.