Erol Evgin UNICEF için Bilkent’te
 

Pop müziğin kilometre taşlarından biri, yılların eskitemediği ses Erol Evgin, UNICEF için Bilkent’te Ankaralı müzikseverlerle buluşacak.

UNICEF Türkiye Milli Komitesi tarafından düzenlenen “Erol Evgin’le Nostalji Konseri”, 23 Eylül Cuma günü Bilkent Odeon’da gerçekleştirilecek. Ana sponsorluğunu Bayındır Hastaneleri’nin yaptığı bu konserin tüm geliri, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’nin kız çocuklarının eğitimi için yürüttüğü projelere aktarılacak.

Türk popüler müziğinin çok özel vokallerinden biri olan, unutulmaz şarkıların yorumcusu Erol Evgin uzun zamandır üzerinde çalıştığı albümünü tamamladı. Oniki şarkının yer aldığı “İbadetim” adlı albümdeki tüm söz ve müzikler Erol-Murat Evgin imzasını taşıyor. Erol Evgin’in otantik Balkan dokuları taşıyan yeni albümünde 80’li yıllarda yorumladığı “Dilara” adlı şarkının “re-mix”i de bulunuyor.

‘UNICEF DOSTLARI’ BU KONSERDE BULUŞUYOR
Erol Evgin’in şarkılarıyla hayat bulacak olan Ankara konseri, UNICEF Türkiye Milli Komitesi ve tüm gönüllülerin emeğiyle gerçekleşecek. Sanatçının yeni albümündeki şarkıları da seslendireceği bu konser ‘UNICEF Dostları’nın bir buluşması olacak.

23 Eylül Cuma akşamı, Bilkent Odeon’da saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri; tüm Biletix gişeleri, UNICEF Türkiye Milli Komite Evi ve Bilkent Konser Salonu Gişesi’nden temin edilebilir.

Konserden bir saat önce ücretsiz servisler Tunus Caddesi, Sıhhiye Köprüsü, ve Milli kütüphaneden, izleyicileri, Bilkent Odeon’a ulaştıracak.
Kaynak:Ntvmsnbc 7 Eylül 2005


 

 
Süper Teyze 201
Tolga yakın arkadaşı Özgür ile sinemaya gitmişti. Sinema dönüşü babası sordu : - Günün nasıl geçti oğlum ? - Harikaydı babacığım ! Özgürle sinemaya gittik, dedi Tolga. - Nasıl, iyi eğlendin devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.