Emmy’ye ‘Peter Sellers’ damgası
 

Emmy Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu geceden en kazançlı çıkan yapımlar, ‘The Life And Death of Peter Sellers’ adlı film ile, CNBC-e’de de yayınlanan ‘Desperate Housewives’ adlı dizi oldu.

Televizyon dünyasının ‘Oscarları’ olarak bilinen Emmy Ödülleri, ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 57.cisi düzenlenen Emmy Ödül töreninde en çok ödülü ‘The Life And Death of Peter Sellers’ adlı film aldı. Ünlü aktör Peter Sellers’ın hayatını anlatan film, aralarında Televizyon Filmi / Mini Dizi dalında En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo da olmak üzere toplam 9 Emmy kazandı. CNBC-e dizilerinden ‘Everybody Loves Raymond’ En İyi Komedi Dizisi, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalları dahil olmak üzere tam 6 ödül kazandı.

CNBC-e’nin dizilerinden ‘Everybody Loves Raymond’ kazandığı 3 ödülle Emmy ödül töreninin en çok sükse yapan dizilerinden biri oldu.
Gecede, dramatik dalda En İyi Dizi ‘Lost’ olarak belirlendi.

En İyi Komedi Dizisi dalında Emmy kazanan dizi ayrıca Brad Garrett’a komedi dizisi dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu; Doris Roberts’a da komedi dizisi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandırdı.

‘DESPERATE HOUSEWİVES’A TAM 6 ÖDÜL
Toplam 6 ödülle en çok ödül kazanan dizilerden biri olan ‘Desperate Housewives’tı. Felicity Huffman’a komedi dizisi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran dizi Komedi Dizisi dalında En İyi Yönetmen ödülünün de sahibi oldu.

Komedi Dizisi dalında En İyi Senaryo ödülünü bir başka CNBC-e dizisi, ‘Arrested Development’ aldı.

Dramatik dalda En İyi Kadın Oyuncu ödülünü ‘Medium’ dizisiyle Patricia Arquette; dramatik dalda En İyi Erkek Oyuncu ödülünü de ‘Monk’ dizisiyle Tony Shalhoub aldı.

Dramatik dalda En İyi Konuk Oyuncu ödülünü CNBC-e’nin sevilen dizisi ‘ER’a konuk olan ünlü aktör Ray Liotta aldı.

Gecenin en ilgi çekici olaylarından birisi de ‘Emmy Idol’ yarışmasıydı. Klasikleşmiş televizyon dizilerinin unutulmaz şarkılarını seslendiren ünlü isimlerin yarıştığı ‘Emmy Idol’ gece boyunca renkli görüntülere sahne oldu. ‘Veronica Mars’ dizisinin genç yıldızı Kirsten Bell’in ‘Fame’i; ‘Uzay Yolu’ dizisinin kült oyuncusu William Shatner ile opera sanatçısı Frederica Von Stade’ın ‘Uzay Yolu’ dizisinin müziğini seslendirdikleri yarışmayı, ‘Green Acres’ dizisinin şarkısını seslendiren Megan Mullally ile ünlü işadamı Donald Trump kazandı.
Kaynak:Ntvmsnbc 19 Eylül 2005


 
Süper Teyze 389
14 yaşındaki gençkız,hayatında ilk kez tek başına bir mağazaya giderek kendisi için bir elbise satın almıştı. Ancak bu zor bir karardı ve bir türlü kendisinden emin olamıyordu. Mağazadan çıkmadan önce devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.