Yeni bir film: Tanrıdan Gelen (Godsend)
 

Sevgi ve kaybetmek, psikolojik bir gerilim olan ‘Godsend’in merkezini oluşturuyor. Başrollerini ise iki Oscarlı Robert De Niro, Oscar adaylığı olan Greg Kinnear ve Rebecca Romijn-Stamos paylaşıyor.
 
Yeni bir keşif olan sekiz yaşındaki genç oyuncu Cameron Bright’ın da rol aldığı film, yönetmen Nick Hamm tarafından Mark Bomback’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış. Evrensel bir duygu olan anne baba sevgisi, çocuğunu kaybetme korkusu ve ümitsizlik, karakterlerin yönlendirdiği psikolojik bir gerilim olarak bu kez farklı bir açıdan karşımıza çıkıyor.

FİLMİN ÖYKÜSÜ
Paul ve Jessie Duncan (Greg Kinnear, Rebecca Romijn-Stamos) sekiz yaşındaki oğulları Adam’ı (Cameron Bright) trajik bir kazada kaybetmişlerdir. Adam’ın cenazesi için hazırlandıkları sırada Dr. Richard Wells, (Robert De Niro) inanılmaz bir teklifle yanlarına gelir. Adam’ı klonlayabileceğini söylemektedir. Böylece çok sevdikleri oğullarını geri alabilecekler ve dağılan mutlu ailelerini toparlayabileceklerdir.

Bir çok hukuksal, etik ve ahlaki zorluğa rağmenacı içindeki çift Wells’in teklifini kabul ederler. Duncanlar, Wells’in onlardan istediği gizliliği yerine getirirler. Çünkü oğullarına tekrar kavuşmak ve onun büyümesini görmek hayallerinin doruk noktasıdır.

Çift, Riverton adında küçük bir kasabaya yerleşip Wells’in kurmuş olduğu kliniğe gitmeye başlarlar. Burada, Adam’ın DNA’larından tekrar ona kavuşacaklar ve Adam bir kez daha dünyaya gelip yetişecektir.

Adam, yeni hayatına anne ve babasıyla başlar... Ta ki sekiz yaşına gelip ödünç aldığı zamanları yaşamaya başlayıncaya dek Paul ve Jessie’nin aklında en ufak bir soru işareti oluşmamıştır. Wells’e sonsuz güvenmektedirler... Ama Wells tanrıyı nereye kadar oynamaya devam edecektir.

Filmin Künyesi
Yönetmen: Nick Hamm
Senaryo: Mark Bomback
Görüntü Yönetmeni: Kramer Morgenthau
Kurgu: Steve Mirkovich, Niven Howie
Müzik: Brian Tyler
Yapımcı: Marc Butan, Sean O’Keefe, Cathy Schulman
Yapım yılı ve ülkesi: 2004 - ABD / Kanada
Süre: 102 dak.

Oynayanlar:
Greg Kinnear (Paul Duncan)
Rebecca Romijn-Stamos (Jessie Duncan)
Robert De Niro (Richard Wells)
Cameron Bright (Adam Duncan)
Merwin Mondesir (Maurice)
Kaynak:Ntvmsnbc 16 Eylül 2005

 
Süper Teyze 434
 Yaşlı yargıç, defalarca yargıladığı  suçluyla bir kez daha karşılaşınca dayanamayıp şöyle dedi : - Bu son olsun oğlum ! Umarım artık düzenli bir hayatın olur ve bir daha karşılaşmayız !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.