Kefal fotoğrafı dünya şampiyonu
 

Türkiye Sualtı Fotoğraf Milli Takımı, 10 yıldır düzenlenen ve bu yıl İspanya’nın evsahipliği yaptığı Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’nda, balık kategorisinde altın madalya kazandı.

Tepe Naitulus ana sponsorluğu ile Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’na katılan Sualtı Fotoğraf Milli Takımı, deneyimli sualtı fotoğrafçıları Alptekin Baloğlu ve Asım Dumlu ile yardımcıları Birkan Babakol ve Fikret Altay’dan oluşuyor.

Milli Takım kaptanı Alptekin Baloğlu ve yardımcısı Birkan Babakol, işte bu şampiyonada ‘Balık Fotoğraflama Kategorisi’nde altın madalya kazandılar.

Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla geçtiğimiz pazar günü Madrid’ten İstanbul’a gelen takımı Atatürk Havalimanı’nda Tepe Naitulus’un yetkilileri, yakınları ve bir bando karşıladı.

Takım, şampiyonluğu havalimanı önünde bando eşliğinde 10’uncu yıl marşını söyleyerek kutladı. Balık kategorisinde altın madalya kazandığını söyleyen Sualtı Fotoğrafçısı Alptekin Baloğlu, ‘Yarışmaya 25 ülkeden 50 sualtı fotoğrafçısı katıldı. Bu isimler iki günde 4 dalışla çektikleri en güzel fotoğrafları, beş kategori için birer fotoğrafla jüriye verdiler. En yüksek puanı ben aldım ve İspanya’dan bir altın madalyayla döndüm’ dedi.

Çektiği fotoğrafın çok basit ve sade tadlı bir fotoğraf olduğunu belirten Baloğlu, ‘10 santim su yüzeyindeki iki kefal balığının çok estetik bir fotoğrafını çekmiştim. Ama herkesi etkileyen bir fotoğraf oldu bu. Ekim ayında Tepe Naitulus Alışveriş Merkezi’nde açacağımız sergide yarışmada çektiğimiz fotoğraflarla birlikte madalyalı fotoğrafımı da göstereceğiz’ diye konuştu. 
Kaynak:Hürriyet 21 Eylül 2005

 
Süper Teyze 98
Küçük Şebnem süslenmeye çok meraklıydı. Saatlerini yatak odasında,annesinin tuvalet masasının başında geçirebilirdi. O gün de koşarak annesinin yanına geldi : - Anneciğim sana iyi bir haberim v devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.