İngilizce, oyun ve teknoloji
 

Türkiye’de eğitim yazılımları alanında ilk defa uygulanan bir yaklaşımla Logomotif tarafından geliştirilen "İnternet Dedektifleri" programı sayesinde çocuklar hem İnternet’te yarışıyorlar hem de İngilizce bilgilerini pekiştiriyorlar. Kullanıcılar belirli aralıklarla "Dedektif-Cell" adı verilen cihazı kullanarak İnternet’e bağlanıp puanlarını güncelleyebiliyorlar

Eğitim yazılımları alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından Logomotif tarafından geliştirilen "İnternet Dedektifleri" yazılımı, ilköğretim 4. sınıf ve üstü öğrencilerin İngilizce eğitimlerini pekiştirmelerine yardımcı oluyor.

Öğrencilerin keyifli bir macera içinde İngilizce sorular çözerek ve oyunlar oynayarak ilerledikleri programda amaç, İnternet korsanlarından oluşan çetenin tüm elemanlarını yakalamak ve puan kazanarak rütbe yükseltmek.

Kullanıcılar  belirli aralıklarla "Dedektif-Cell" adı verilen  cihazı kullanarak İnternet’e bağlanıp puanlarını güncelleyebiliyorlar. Böylece her kullanıcı puanını diğerleriyle karşılaştırarak sıralamasını ve rütbesini takip edebiliyor. Dedektif-Cell ile merkeze bağlanarak puanlarını raporlayabilen kullanıcılar, Başdedektif’e İngilizce ile ilgi sorular da sorabiliyorlar.

Program, öğrencilerin takıldıkları yerlerde yardım alabilecekleri bir el kitabı ve sözlüğü de içeriyor.

Ayrıntılı bilgi için www.internetdedektifleri.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
Kaynak:Hürriyet 22 Eylül 2005


 
Süper Teyze 459
Ali,ailesiyle çıktığı Fransa turundan yeni dönmüştü. Onları havaalanında karşılayan dayısı eve dönerlerken merakla sordu : - Anlat bakalım Ali, neler yaptın tatilde ? Mesela yemekler nasıldı ? Ne devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.