Bu Festival Çocuklar İçin
 
Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) Garanti Bankası işbirliği ile geleneksel olarak gerçekleştirdiği uluslararası festivallerine, bu yıl, kültürel hayatımızda önemli bir eksiklik olduğuna inandığı yeni bir projeyi daha ekliyor. “Garanti Mini Bank Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali”. Gösterimlerin yanısıra yan etkinliklerin de yeralacağı festival 14 Mayıs ile 17 Mayıs arasında.
Festival filmleri, ‘En Sevilen Film Yarışması’, ‘Çocuk Filmleri Gösterimleri’, ‘Aile Filmleri Gösterimleri’, ‘Ali Murat Erkorkmaz Animasyonları’ ve ‘Columbia TriStar Home Entertainment’dan Çocuklara’ başlıkları altında toplandı.
Program hazırlanırken, çocukların gelişim basamakları ve psiko-pedagojik yapısı dikkate alınarak 3-5, 6-8, 9-11 yaş gruplarına yönelik farklı filmler seçildi. Festival boyunca, dünyanın pek çok ülkesinden aralarında çizgi ve kukla filmlerin de bulunduğu uzun ve kısa metrajlı 110’a yakın film çocuklarla buluşuyor.
FESTİVAL MEKANLARI VE BİLET FİYATLARI
* Festival filmleri; Beyoğlu Alkazar Sineması Avrupa Salonu, Beyoğlu Majestik Sineması 1. ve 2. Salonları, Levent Sinema TÜRSAK, İtalyan Kültür Merkezi, Alman Kültür Merkezi ve Osmanlı Bankası Müzesi Sinema Salonu’nda izlenebilecek.
*Garanti Mini Bank üyeleri , tüm filmleri Garanti Minibank kartlarını göstererek ücretsiz izleyebilecek. İtalyan Kültür Merkezi ve Alman Kültür Merkezi salonlarındaki film gösterimlerinin ücretsiz gerçekleştirileceği festivalde; Beyoğlu Alkazar, Beyoğlu Majestik Sineması 1. ve 2. salonları, Levent Sinema TÜRSAK ve Osmanlı Bankası Müzesi sinemalarında yapılacak gösterimlere giriş ücreti 3.000.000 TL olacak.
 Kaynak: Hürriyet 11 mayıs 2004
 
Süper Teyze 402
 Futbol maçı öncesinde, iki genç gişeden bilet almaya çalışıyorlardı : - Trübünlerden iki  koltuk bileti lütfen ! dedi gençlerden biri. - Maalesef trübünlerde yer kalmadı, dedi gişedeki  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.