250 Mardinli kız, bursla okuyacak
 

Milliyet gazetesinin okumayan kız kalmasın diye sürdürdüğü ’Baba Beni Okula Gönder’ kampanyası çerçevesinde Oriflame’in burs sağladığı 250 Mardinli kız bir araya geldi.

Milliyet Gazetesi’nin başlattığı "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası sürerken kozmetik ürünleri firması Oriflame’den toplam 1 milyon euroluk destek gelmişti. Buna göre, "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası çerçevesinde "Oriflame’in Çağdaş Kızları" adıyla Şanlıurfa ve Mardin illerinden toplam 500 kız çocuğu 6 yıl boyunca eğitim imkânı kazandı.
Mardin Kasımiye Medresesi’nde dün düzenlenen törende, burs sağlanan 250 Mardinli kız bir aradaydı. Törene Mardin Valisi Temel Koçaklar, Milli Eğitim Müdürü Selim Ural, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan, Oriflame Genel Müdürü Ayşe Geçalp da katıldı.

Yarının anneleri
Törende konuşan Oriflame Genel Müdürü Geçalp, Milliyet gazetesinin büyük bir duyarlılıkla başlattığı "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına Oriflame olarak ÇYDD ile gerçekleştirdikleri ortak bir projeyle katıldıklarını ifade etti. Geçalp, "Amacımız yarının anneleri olacak sevgili kız öğrencilerimizi, üniversitede eğitim alırken, hayata en iyi şekilde hazırlanırken görmektir" dedi.
ÇYDD Derneği Başkanı Saylan ise kızlara şöyle hitap etti: "Yapacağınız en önemli şey, kendi ayakları üzerinde duran cumhuriyet kızları, Atatürk kızları olmanız. Hiçbir kuvvet sizin o güzel kafanızı yanlış yönlere götürmemeli."
Vali Koçaklar da eğitime katkıları nedeniyle Milliyet gazetesi, ÇYDD ve Oriflame’e teşekkür etti.
Kaynak: Milliyet 23 Eylül 2005

 
Süper Teyze 266
Erdinç koşarak eve girdi ve annesine seslendi : - Çok susadım ! Çok susadım ! - Sana su vermemi ister misin ? dedi annesi. Çocuk  dalga geçti : -Neden çok  mu kirli görünüyorum devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.