Önce eleştirdi sonra özür diledi
 

Pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde megastar Tarkan’ı aldığı kilolar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutmuş, ünlü sanatçıyı bir hayli kızdırmıştı. Tarkan da Ortaç’ın eleştirilerine tepki dolu cevap vermişti. Mikrofonlara "Tarkan göbek yaptı. Üstelik de yaşlandı. 35’inden sonra göbekli star olunmaz" diyen Ortaç, Tarkan’dan ve birçok hayranından tepki alınca sözlerinden çark etti.

’GÖBEKLİ STAR OLUR’
Geçen cumartesi akşamı İnönü Stadyumu’nda konser veren Tarkan, konserden bir gün önce yaptığı basın toplantısında Ortaç’ın sözlerine cevap vermişti: "Albüm çalışmaları sırasında abur cubur yedim ve kilo aldım. Üstelik göbekli star bal gibi olur. 35 yaşından sonra star olmuş birçok isim var." Ortaç, eleştiri alınca, Kumsal dergisindeki köşe yazısında megastardan özür diledi: "Kendiyle dalga geçebilen biri olarak konunun bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. Bu latifelerim için binlerce defa özür dilerim." Bu arada Ortaç’ın menajeri de Tarkan’ın menajerini arayarak "Serdar espri yaptı, gazeteler yanlış yazdı. Zaten Serdar bir basın toplantısı düzenleyecek" dedi. 
Kaynak:Sabah  27 Eylül 2005
 


 

 
Süper Teyze 189
Cem yakın arkadaşı Cenk’e sordu : - Bana 20 YTL borç verir misin Cenk ? Bu hafta çok parasızım. Cenk sıkkın : -Çok isterdim ama sadece 10 YTL var bende. Ne yapacağız ? dedi. Cem kurnazca devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.