Hollywood filmine %100 Türk katkısı
 

Başrollerini Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve ’Rezervuar Köpekleri’ ile ’Kill Bill 2’den tanıdığımız Michael Madsen’ın paylaşacağı ’Living and Dying’ adlı sinema filminin kadrosuna Yelda Reynaud da dahil oldu. Film böylece Türkler’in ağırlıkta olduğu bir yapım haline geliyor.

Başrollerinde Michael Madsen, Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya’nın oynayacağı ’Living and Dying’ adlı Türk-Hollywood ortak yapımı filmin kadrosuna Yelda Reynaud da dahil oldu. 2006 sonbaharında vizyona girecek olan filme Karadağlı ve Akkaya’nın ardından Reynaud’un da kadroya dahil olması, bir Hollywood yapımı olarak lanse edilen filmde Türkler’in ağırlığını hissettiriyor. Yapımcı ortak Hermes Film’in sahiplerinden Elif Dağdeviren tarafından ’Yüzde 100 Hollywood filmi’ olarak tanıtılan ’Living and Dying’e Türkler de yüzde 100 katkı sağlayacak. Film, böylece gerçek anlamda Türk-Hollywood ortak yapımı olarak vizyona girecek. Önümüzdeki iki ay içinde çekimleri başlayacak olan filmin başrol oyuncuları Michael Madsen, Deniz Akkaya ve Tamer Karadağlı, filmin yapımcı ve ortaklarından Elif Dağdeviren ile birlikte önümüzdeki günlerde Türkiye’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

DAĞDEVİREN’İN ISRARI
Hermes Film; News Film ile ortak yapım olan ’Living and Dying’de Türk oyuncuların rol alması ve afişlerin Emrah Yücel tarafından hazırlanması şartını öne sürmüştü. New Films, Elif Dağdeviren’in şartlarını kabul ederek Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya’nın filmde rol almalarını kabul etmişti. Dağdeviren, bir Türk oyuncu konusunda daha ısrar etti ve Yelda Kaymakçı Reynaud’un da kadroya dahil edilmesini sağladı. Yönetmenliğini Jon Keeyez’in yapacağı polisiyegerilim filmi ’Living and Dying’, 2006 sonbaharında vizyona girecek ve ilk kez üç Türk oyuncu birden bir Hollywood filminde rol almış olacak.

YAKINDA ABD YOLCUSU
Aynı zamanda Altın Portakal Film Festivali’nin uluslararası bölümünün basın ve halkla ilişkiler sorumluluğuna getirilen Elif Dağdeviren, Antalya’ya gelen yabancı sinemacı, gazeteci ve televizyoncuların konaklama ve diğer işleriyle ilgileniyor. Dağdeviren, Altıoklar Film ve Ki Prodüksiyon ile ortaklaşa çektikleri ’Beyza’nın Kadınları’ adlı filmin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından Antalya’ya geldi. Elif Dağdeviren, festivalin sona ermesinden sonra Amerika’ya giderek ’Living and Dying’in çalışmalarına başlayacak.
Kaynak:Sabah 27 Eylül 2005

 
Süper Teyze 227
Öğretmen sınıfa sordu : - Tereyağ sizce neden yağlıdır çocuklar ? Acar hemen parmak kaldırdı : - Ekmeğin üzerine rahatça sürebilmemiz için öğretmenim !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.