Yunan televizyonunda sirtaki yaptılar
 

Türkiye’de olduğu kadar Yunanistan’da da büyük ilgi gören ’Yabancı Damat’ dizisinin başrol oyuncuları Özgür Çevik ve Nehir Erdoğan, geçtiğimiz hafta Yunan kanalı Mega TV’nin sabah kuşağında yayınlanmaya başlanan ’Omorfos Kosmos to proi’ (Sabahleyin Güzel Dünya) adlı programa konuk oldular. İki oyuncu, sunuculuğunu Grigoris Arnautoğlu’nun yaptığı program boyunca dans ettiler, tabak kırdılar ve sirtaki yaptılar.

Mega TV stüdyolarının dışında ise gazeteciler ve dizinin hayranları, ’Niko ile Nazlı’yı görmek ve onlarla konuşmak için saatlerce bekledi. Öğle saatlerinde diğer televizyon kanallarının magazin programları da olaya geniş yer verdi. Magazin muhabirleri, halkın büyük ilgisine şaşıran Özgür Çevik ve Nehir Erdoğan’ın bu kadar ünlü olduklarını tahmin etmediklerini belirtti. Mega TV, yeni yayın döneminde her pazartesi saat 21:00’de Yabancı Damat dizisinin yeni bölümlerini ekrana getirecek.  
 Kaynak:Hürriyet 28 Eylül 2005

 
Süper Teyze 386
Öğretmen dersin başında sevdiği öğrencilerden birini uyarmak zorunda kaldı : _ Söyle bakalım denizciğim, eğer ben okula senin gibi dağınık ve pasaklı bir halde gelseydim, sen buna ne derdin ?  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.