Tarkan kendini ’ti’ye aldı
 

Geçtiğimiz hafta sonu İnönü Stadyumu’nda 30 bin hayranı için konser veren Tarkan, uzun yıllardır çıkması beklenen İngilizce albümündeki şarkıları konserinde gün yüzüne çıkardı. Gecenin bombası ise megastarın İngilizce albüm yolundaki on yıllık serüveni boyunca verdiği demeçlerden oluşan klipti. Yani Tarkan, kendini epey ’ti’ye aldı.

İngilizce albüm serüveni bundan tam on yıl önce başlayan megastar Tarkan, 1995 yılından 2005’e kadar yaptığı her röportajda İngilizce albüm hazırlığı içinde olduğunu söylüyordu. Hayranlarının olduğu kadar müzik sektörünün de merakla beklediği albümü tam anlamıyla yılan hikayesine dönen Tarkan, hazırlıklarını sonunda tamamladı. Beklenen albümü hazırlayan megastar, geçen hafta sonu İnönü Stadyumu’nda 30 bin kişinin izlediğin konserde de ilk sınavını verdi.

İLGİNÇ BİR SÜRPRİZ
Gece boyunca İngilizce albümünden şarkılar söyleyen Tarkan, özel olarak hazırlattığı kliplerle de hayranlarına ilginç bir sürpriz yaptı. Görüntüler arasında en çok dikkat çeken; Tarkan’ın, albümün ’hit’ parçası olarak lanse ettiği İngilizce şarkısını seslendirirken yayınlanan klip oldu. Çünkü klip, Tarkan’ın 95’den 2005 yılına kadar çıkması beklenen İngilizce albümüyle ilgili verdiği demeçleri içeriyordu. Megastar’ın albümle ilgili olarak farklı yıllarda, hatta zaman zaman birbiriyle çelişen açıklamalarıyla hazırlanan klip, Tarkan’ın İngilizce albümünün stresinden kurtulduğunun bir simgesi olarak yorumlandı.
Kaynak:Sabah 29 Eylül 2005  

 
Süper Teyze 271
Sertaç eve geldiğinde annesi merak içinde sordu : _ Anlatsana oğlum, yeni öğretmeninizi nasıl buldun ? İyi bir hanım mı ? Sertaç büyük adam edasıyla bir süre düşündükten sonra cevapladı annesi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.