Yağmur altında Enrico romantizmi
 

Akdeniz Müziği’nin romantik yıldızı Enrico Masias’ın önceki gece Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen konserinde yağan sağanak yağmur bile kalabalığın coşkusunu dindiremedi.

Bu yaz Rumeli Hisarı Konserleri’nin açılışını yapan Fransız sanatçı Enrico Masias, önceki gece de İstanbul’un son açıkhava konseri için Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. Zaman zaman etkili olan sağanak yağmura rağmen müzikseverler, Masias’ın şarkılarına coşkuyla eşlik etti. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Enrico Masias, romantik şarkılarıyla üşüyen İstanbullu sanatseverlerin içini ısıtmasını bildi. Son anda sürpriz yaparak sahneye çıkan Ege’nin şarkıları da büyük beğeni topladı. Konsere gelenler arasında Türkiye Musevileri Hahambaşı İshak Haleva da vardı. Konser sonrası organizatör Erkan Özarman ile birlikte Nişantaşı’ndaki Chocolate Bar’a giden Enrico Masias, Türk bayrağını başına sararak poz verdi. Masias, Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini dile getirerek, Türkiye’nin AB süreci ile olarak da şunları söyledi: "Avrupa Birliği, Türkiye’yi almayı bir lütuf gibi gösteriyor. Aslında Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girmesi bir lütuf. Dünyanın akıllı ülkeleri bunun farkındalar. Eğer Türkiye’yi almazlarsa, ileride üzülecekler. Çünkü, Türkiye çok genç bir ülke. Ne yazık ki Avrupa Birliği, Hıristiyan bir topluluk ve burası Müslüman bir ülke. Almamalarının sebebi aslında Türkiye’nin Müslüman olması."
Kaynak:Sabah 4 Ekim 2005

 
Süper Teyze 432
  Ali ve Ayşe, okuldan sonra aynı otobüsle evlerine dönüyorlardı. Ali o gün otobüsteki yerine oturur oturmaz gözlerini yumdu. Ayşe şaşırmıştı : - Çok mu yorgunsun ? Uyuyacak mısın Ali ? - Hay devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.