Hayat hikayesi için 9.2 trilyon istedi
 

Birçok kişinin dünyanın en iyi gitaristi olarak kabul ettiği Eric Clapton, hayat hikayesinin karşılığında en az 3.5 milyon sterlin (9.2 milyon YTL) istedi. Clapton, telif hakları konusunda yayıneviyle anlaştığı takdirde, biyografisinde aralarında Naomi Campbell, Marie Helvin, Sheryl Crow ve Sharon Stone’un da bulunduğu dünyanın en güzel kadınlarıyla ilişkilerini de anlatacak.

İngiliz sanatçının temsilcileri biyografinin dünya çapında yayın hakkı için İngiltere’nin önde gelen yayınevlerinin katılacağı ihale açtı. Çarşamba gününe kadar en yüksek fiyatı verene ünlü sanatçının hayakt hikayesinin yayın hakları satacak. Clapton’ın 2.5 milyon sterlinlik bir teklifi reddettiği öğrenildi. Eğer kendi istediği fiyata satılırsa bu bir rekor olacak. Rolling Stones gitaristi Ronnie Wood’a biyografisi karşılığında 1.5 milyon sterlin verilmişti.  
Kaynak:Hürriyet 3 Ekim 2005

 
Süper Teyze 359
Melih aniden ateşlenmiş, annesi de eve doktor çağırmıştı. Doktor çocuğu muayene etmek için  dinleme aletini çıkardı ve göğsünü dinlemeye başladı.Bunun üzerine küçük oğlan merakla sordu : - İ devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.