Hayatı herkesin rüyası
 

Mutlu bir evlilik, harika bir kız çocuğu ve başarılı giden sinema kariyeri... Hollywood’un Oscarlı güzellerinden Gywneth Paltrow hayatında hiç bu kadar mutlu olmamıştı. Paltrow, Vogue dergisine özel hayatının kapılarını açtı.

Hollywood’un kadın yıldızları çoğu zaman mutlu giden evliliği, iyi anne olmayı ve başarılı sinema kariyerini birarada yürütemezler diye bilinse de, Gwyneth Paltrow bu kanıyı yıkarcasına bir hayat yaşıyor. Düzgün yaşamıyla dikkat çeken Paltrow, ünlü moda dergisi Vogue’un ekim sayısına kapak oldu. Derginin Paris’te yapılan fotoğraf çekimlerinde birbirinden güzel pozlar veren Paltrow, kızının bir yaşını doldurmasının ardından film setlerine hızlı bir dönüş yaptı. Amerika’da önümüzdeki ay gösterime girmesi beklenen yeni filmi ’Proof’ ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Paltrow; bu filmde ünlü aktör Anthony Hopkins ile başrolleri paylaşıyor.

BASINDAN UZAK DURUYOR
Yönetmenliğini Ryan Murphy’nin üstlendiği ’Running with Scissors’ filminin de çekimlerine devam eden ünlü aktris, aynı zamanda ünlü kozmetik markası Estee Lauder ile milyonlarca dolarlık bir anlaşma imzaladı. Estee Lauder’in parfümü Pleasures’ın yeni yüzü olan Paltrow, doğal güzelliği ile bu reklam kampanyalarıyla bütünleşti. Firmadan Aerin Lauder, "Gwyneth çekimlere doğal haliyle geliyor, o kadar ışıltılı bir yüzü var ki makyaj yapmaya gerek bile kalmıyor" diyor. Boşandıktan sonra bir süre Brad Pitt ile nişanlı kalan Paltrow; ünlü aktörün boşanmasıyla ilgili ilginç açıklamalar yapmıştı. Pitt’i özel hayatını fazla göz önünde yaşamakla suçlayan Paltrow, kendi özel hayatında basından uzak durmaya çalışıyor. "Çok yetenekli bir müzisyen ile evlendim ama onunla bir kez kırmızı halıda birlikte yürümedik" diyen Paltrow, mutlu evliliğini çok fazla göz önünde yaşamamaya bağlıyor. Paltrow’un yakın çevresi "Onu gerçekten tanımak istiyorsanız, onu ailesiyle birlikteyken görmelisiniz" yorumunu yapıyor. 
Kaynak:Sabah 5 Ekim 2005
 
 
  

 
Süper Teyze 119
Atilla birinci sınıfa gidiyordu. Okula başladıktan birkaç hafta sonra dayısı sordu : - Okulla aran nasıl koçum ? - Çok iyi dayıcığım ! - Aferin ! dedi dayısı. Neler öğrendin şimdiye kadar ? devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.