Birinciye Bu Ödül Verilecek
  49’uncu Eurovision Şarkı Yarışması’nın sunuculuğunu üstlenen Meltem Cumbul ve Korhan Abay, düzenledikleri basın toplantısıyla yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularını cevapladı. EBU’nun özel olarak dizayn ettiği ve birinciye verilecek ödülün tanıtımını da yapan ikili, ‘Oscar’a aday gösteriliyormuşuz gibi hissediyoruz. Pazar günü Oscar’ı alıp alamayacağımız belli olacak. Biz bugünü yaşayacağımıza aslında inanamıyorduk. Ama hem Türkiye’ye, hem Sertab’a teşekkür ediyoruz’ dediler.

Meltem Cumbul’a partner olarak düşünülen Enrico İglesias’tan sonra gündeme gelmesini değerlendiren Korhan Abay, ‘Meltem’in partneri olarak Enrico İglesias bir ara düşünülmüştü. Üstelik çok güzel olabilirdi. Her türlü bakış açısını masaya yatırdık ve en uygununu bulduk. Ancak bu organizasyon Türklerin yaptığı bir organizasyon. O yüzden ben ve Meltem’in birlikte olması bizleri sevindirdi. Burada Türk konuseverliğini gösteriyoruz. Türkiye’de yapılacak olan yarışmada da Türk konukseverliğini Türk sunucuların getireceğine inandığımız için de böyle bir karar alındı’ dedi.
 Kaynak: Hürriyet 12 Mayıs 2004
 
Süper Teyze 138
Bayan timsah, büyükannesiyle birlikte büyük bir mağazanın deri eşya bölümünü dolaşıyordu. Yaşlı timsaha dönerek : - Artık gelecek konusunda bir karar alma zamanın geldi, dedi. Çeşitlere bak ve bi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.