Hollywood’un gözü futbolda
 

Üç bölümlük bir film olan ’Gol!’ün ilk bölümü bugün vizyonda. Bu filmle Beckham, Gonzales, Zidane gibi dünyanın en ünlü futbolcularını beyazperdede izleme olanağı bulacaksınız.

Hollywood beyzbol, basketbol ve golf gibi spor dallarından sonra kamerayı futbola çevirdi. Yönetmenliğini Danny Cannon’ın üstlendiği filmde Kuno Becker, Alessandro Nivola, Marcel Iures başrolleri paylaşıyor. Futbolcuların yaşamlarına bir pencere açan filmin konusu ise şöyle: Her genç gibi Santiago Munez’in (Kuno Becker) de büyük bir hayali vardır; geleceğin futbol yıldızı olmak. Ancak o gençlerden farklı olarak, Munez’in karşısına hayallerini gerçekleştirme fırsatı çıkar.

GERÇEK MAÇLARDAN GÖRÜNTÜLER
Başarıya ulaşmak isteyen Munez, Meksika’dan ayrılarak Amerika’ya hayallerini gerçekleştirmek için göç eder. Ünlü bir futbolcu tarafından keşfedilen Munez’in hayatı bir anda değişir ve yolu İngiltere’nin ünlü takımlarından New Castle United takımı ile kesişir. Dünya futbolunun dev yıldızlarının da kamera karşısına geçtiği filmde, gerçek maçlardan görüntülere yer verildi. Filmin yapımcıları bu film sayesinde futbolun Amerika’da önemli bir sıçrama yapacağını umuyor. Üç bölüm olarak çekilen filmin ikinci bölümü 12 Mayıs 2006, üçüncüsü ise 22 Eylül 2006’da Türk izleyicisiyle buluşacak.
Kaynak:Sabah 7 Ekim 2005

 
Süper Teyze 269
Tarih sözlüsünde öğretmen Emir’e sordu : - ‘Beni güçlü kılan, sol kanadımdır’ sözü, tarihteki hangi ünlü kişiye aittir ? Emir düşündü,düşündü,düşündü..Öğretmenin sabrı taşmak üzereyken verdi c devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.