Theron bukalemun gibi
 

Ünlü aktris Charlize Theron filmlerinde sürekli değişen görüntüsüyle hayranlarını şaşırtıyor. Theron, yeni filmi için yine farklı bir imaja bürünüyor.

Hollywood’un en güzel kadınlarından birisi olan Charlize Theron, söz konusu rolü olunca görünümü hiç tereddüt etmeden değiştirebiliyor. ’En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını kazandığı filmi ’Cani’de katil bir fahişeyi canlandıran Theron, saatlerce süren makyaj ile ancak çirkinleşebilmişti. Sarı saçlarıyla görmeye alıştığımız güzel aktris, bilim kurgu filmi Aeon Flux’ta sarı saçlarını siyaha boyatarak hayranlarını bir kez daha şaşırtmıştı. Theron, şimdi de yeni filmi ’North Country’de Josey Aimes adında bir madenciyi canlandırıyor. Çekimleri Los Angeles’ta süren film, Amerika’daki ilk büyük cinsel taciz davasını konu alıyor. Niki Caro’nun yönettiği ve gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Theron, boşandıktan sonra doğduğu kasabaya dönen, birkaç arkadaşının tavsiyesi ile bölgedeki maden ocağında çalışmaya başlayan ve iş arkadaşlarının tacizine uğrayan bir kadını oynuyor.
Kaynak: Sabah 11 Ekim 2005

 
Süper Teyze 404
Saçmasapan şakalarıyla tanınan Sarper, arkadaşı Cem’e sordu : - Sence bir gorille bir ütü arasında ne fark vardır  ? - Neymiş ? diye sordu Cem bir süre düşündükten sonra. Sarper hemen atıldı devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.