Erken gelen şöhret onu çabuk yordu
 

Yeni albümü Life ile yeniden hayranlarıyla buluşan Ricky Martin, People dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Latin Amerikalı 33 yaşındaki ünlü şarkıcı Ricky Martin, erken gelen şöhretin, kendisini sıktığını söyledi. Martin, People dergisine yaptığı açıklamada, 2002 yılında bir gün sahnedeyken, çok sinirli olduğunu fark ettiğini belirterek, ’’Bir şeyler yanlış diye düşündüm. Alkış alıyordum. Arkamda muhteşem bir grup vardı, rahat yaşıyordum. Şöhretin kurbanı olmaya başlamıştım. Her şey çok ciddiydi ve bundan hoşlanmıyordum’’ dedi. Bundan sonra sahneyi bırakarak dünya turuna çıktığını söyleyen Martin, bu sonbaharda çıkacağı Latin Amerika turunu dört gözle beklediğini belirtti.

BU HAFTA PİYASADA
Martin, ’’Durmadan çalıştığınızda, bir şeyler yanlış gidiyor. Geri çekilmeli ve geçmişte nerede olduğunuzun, şimdi ne olduğunuzun ve ne olmak istediğinizin farkına varmalısınız’’ diye konuştu. 1990’ların sonunda ’’Livin’ La Vida Loca’’ parçasıyla üne kavuşan Ricky Martin’in son albümü Life bu hafta piyasaya çıktı.
Kaynak:Sabah 17 Ekim 2005

 
Süper Teyze 193
Serap dedesiyle sohbet ediyordu. Dedesi sordu : - Büyüdüğünde hangi sporu yapmak istersin kızım ? - Tenis, dedi Serap. Dedesi güldü : -Annen gibi yani ! - Annem artık tenis oynayamıyo devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.