33 bin kardeş öğrenciye yardım eli
 

Türkiye genelinde geçen yıl başlatılan ‘Kardeşini Seç’ kampanyası, yoksul öğrencilerin umudu oldu. Kampanya için açılan internet sitesini 10 ayda 1 milyon 650 bin kişi ziyaret etti. 33 bin öğrenciye de yardım eli uzandı.

Türkiye’nin doğusu ve batısındaki öğrencileri kaynaştırmak amacıyla, geçen yıl başlatılan ‘Kardeşini Seç’ kampanyası 1 yıldır sürüyor. Açılan “internet sitesinden kardeş seçilerek, mektup ve çeşitli hediye alışverişinde bulunma” esasına dayanan kampanya, Batman’daki yoksul öğrencilerin umudu oldu.

Kampanya için açılan internet sitesini, 10 ayda bir milyon 650 bin kişi ziyaret etti. Site sayesinde 33 bin öğrenciye yardım eli uzandı. Bunların bin 690’ı Batmanlı öğrencilerden oluşuyor.

Çoğunluğu kırtasiye ve giyim malzemelerinden oluşan yardımlar Batmanlı çocukları mutlu ediyor.

Bu yıl Batman genelinde 5 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen kampanya görevlileri okulları tek tek gezerek yardıma muhtaç öğrencileri tespit ediyor.
Kaynak: Ntvmsnbc 18 Ekim 2005


 
Süper Teyze 345
İlker parmak kaldırarak söz istedi ve öğretmenine sordu : - 8 bacaklı,yeşil gözlü,sarı gövdeli, uzun böceğin adı nedir öğretmenim ? Öğretmen küçük oğlanın şaka yaptığını  zannetti.Gü devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.