Vizyonda: Doom
 

Olduvai gezegeninde bulunan bir labaratuvardan gelen yardım çağrısı üzerine bölgeye giden özel birlik, araştırmaları sonucunda bir grup mutantın sistematik şekilde tüm popülasyonu öldürmekte olduğunun fark eder.

Gerilim ve macerayı dibine kadar yaşamaya, iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun. Bilgisayar oyunları tarihinde çığır açan Doom, bilgisayar ekranlarından sonra şimdi beyazperdede.

Günümüzden sayısız yüzyıllar ileride bir gelecekte geçen, hiper-kinetik kamikaze stili anlatım tarzına sahip olan ve global fenomene dönüşen bu oyundan uyarlanan bilimkurgu aksiyon macera filmi Doom, karanlık ve rahatsız edici geleceğin tam olarak realize edilmiş vizyonuyla izleyiciyi galaksinin uzak köşelerine davet ediyor.

Mars’taki bir bilimsel araştırma merkeziyle iletişim kesilince, tesise özel teçhizatlı komando timi gönderilir.Yapılan deneyler sonucunda ne olduğu bilinmeyen korkunç yaratıklar meydana gelmiştir ve bu yaratıklar tüm merkezi istila ederek önlerine çıkan herkesi öldürmeye başlar. Artık tek çözüm özel timdir ve ne pahasına olursa olsun yaratıkların dünyaya girmesini engellemeleri gerekmektedir.

Filmin senaryosu, Dave Callaham’a ait. Yapımcılığını ise “Constantine”in ünlü yapımcısı Lorenzo di Bonaventura (Constantine) ile “Far From Heaven”, “White Oleander” ve televizyonun ünlü dizileri “West Wing” ve “ER”ın yapımcısı olarak ünlenen John Wells üstlenmiş.

Yönetmen: Andrzej Bartkowiak
Oyuncular: Dwayne “The Rock” Johnson, Karl Urban
Filmin Türü:: Aksiyon-Korku-Bilimkurgu
Yapım Ülkesi: ABD-Çek Cumhuriyeti
Orijinal Dili: İngilizce
Süre: 105 dakika
Kaynak:Ntvmsnbc  21 Ekim 2005


 
Süper Teyze 326
Dedesi Alican’ı uyardı : - Bak oğlum, ben öksürürken ağzımı elimle kapatıyorum. Bunu sen de yapmalısın ! Küçük oğlanın cevabı kesindi : - Neden dedeciğim ? Benim dişlerimin öksürürken ağzım devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.