Çocuklar en sevdikleri ünlüleri seçiyor
 

Avrupa’nın pek çok ülkesinde verilen Jetix Çocuk Ödülleri, bu yıl ilk kez Türkiye’de dağıtılacak. Çocukların dört ana başlıkta, dokuz dalda seçeceği isimler, ödüllerini 4 Aralık’ta Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek şaşaalı bir ödül töreniyle alacak.

Almanya, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Polonya dahil olmak üzere Avrupa’nın pek çok ülkesinde düzenlenen ve çocukların en çok sevdiği televizyon kanallarından biri olan Jetix’in düzenlediği Jetix Çocuk Ödülleri Projesi (Jetix Kids Awards 2005), Türkiye’de ilk kez Jetix ve Pınar Kido işbirliğiyle gerçekleşiyor. Çocukları daha iyi anlamak ve onların tercihleri hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla düzenlenen proje, ülke çapında gerçekleşiyor ve binlerce çocuk en sevdikleri ünlüleri belirlemek için oy veriyor.

OYLAMA İNTERNET ÜZERİNDEN
Çocukların müzik, spor, film/TV ve en sevilen Jetix karakteri başlıklı, toplam dokuz dalda ödül vereceği projede ödül alacak olan ünlüler, 4 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda; Jetix-Kido Çocuk Ödülleri Türkiye Ödül Töreni için kırmızı halıda yürüyecek. 7 Kasım tarihine kadar devam edecek oylamalar internet üzerinden de yapılabilabilecek. İki aşamadan oluşan Jetix- Kido çocuk Ödülleri Türkiye oylamasında, çocuklar web sitesini ziyaret ederek, dört farklı alandan favorilerini belirliyor. İlk aşaması tamamlanan oylamada ’En Sevilen Erkek Şarkıcı’ kategorisinde Tarkan, ’En Sevilen Müzik Grubu’ kategorisinde Hepsi ve Manga, ’En Sevilen Yerli Dizi’ kategorisinde ise Avrupa Yakası; açık ara liderliği elde etti. 7 Kasım tarihine kadar devam edecek olan oylamanın ikinci aşamasında ise çocuklar her kategorideki 3 aday içinden seçim yapacak. Oylamaya katılan çocuklar, Jetix-Kido Çocuk Ödülleri Türkiye Ödül Töreni’ne davetiye ya da Disneyland Resort Paris’e seyahat kazanma şansı elde edecek. 
Kaynak:Sabah 26 Ekim 2005
 
 
  

 
Süper Teyze 373
Mahallenin en yaşlılarından olan Munise teyze, yolda arkadaşı Makbule  teyze ile karşılaşmıştı : - Nerelerdesin şekerim ? Görüşmeyeli aylar oldu, diyerek sarıldı arkadaşına. - Sorma baş devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.