Sonbahar’a müzik yakışır
 

11. Uluslararası Eskişehir Festivali, 12 ile 20 Kasım tarihleri arasında 300’ün üzerinde yerli ve yabancı sanatçıyı Eskişehir’de ağırlayarak, izleyenlere sanatla dolu sonbahar akşamları yaşatacak. Açılışı şef Gürer Aykal yönetimindeki İstanbul Borusan Filarmoni Orkestrası’nın yapacağı festival çok sayıda yerli ve yabancı sanatçı ve topluluğu ağırlayacak.

KONUK ÜLKE RUSYA

Uluslararası Eskişehir Festivali’nde 2002’de  başlatılan konuk ülke programı çerçevesinde  her yıl farklı bir ülke kültür ve sanatıyla  Eskişehir’e  geliyor.

Bu yılki  konuk ülke Rusya,  Genç Moskova Virtüozları,  Andrei Gorbaçev- Hitit Kuartet konserleriyle ve St. Petersburg Sanatçılar Birliği ressam ve heykeltraşlarının eserlerinden oluşan bir sergiyle  Eskişehir’de  ağırlanacak.

FESTİVAL MEKANLARI

Festival, gösteri mekânları açısından geniş bir yelpazeye sahip. Önceki yıllardan alıştığımız  Anadolu Üniversitesi Spor, Sinema ve Atatürk Kültür Merkezi salonları ile  festivalimizin en “sıcak “ ve  “ canlı” sahnesi Eskişehir Hayal Kahvesi’ne ek olarak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi  Sanat ve Kültür Sarayı salonları da  festival izleyicilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Kaynak: Hürriyet 26 Ekim 2005

 
Süper Teyze 478
Ender’in dayısı kötü bir iş kazası geçirmişti. Maalesef bacakları bir silindirin altında kalmıştı ve uzun süre hastahanede yatmak zorundaydı. Ender ve annesi dayısını hastahanede ziyarete   devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.