Harry Potter’ın kızlarla arası gerçek hayatta da iyi değil
 

Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe’in de, canlandırdığı hayali kahraman gibi kızlarla arasının pek iyi olmadığı ortaya çıktı. Dünyanın en ünlü genç yıldızı 16 yaşındaki Radcliffe, kızlarla konuşmakta çok zorlandığını, utangaçlık yüzünden düzgün iletişim kuramadığını söyledi. Radcliffe, ‘Bu konu, gerçek ben ile filmdeki Harry arasındaki en güçlü benzerlik’ dedi.

Serinin gelecek ay vizyona girecek yeni filmi Ateş Kadehi’nde, Harry Potter da benzer bir sorun yaşıyor. Tıpkı gerçek hayatta Radcliffe’e olduğu gibi ergenlik dönemine adım atan Harry, ilk kez karşı cinsle ilişkilerinde zorluk yaşarken beyaz perdeye taşınacak. Filmdeki ilk öpüşme sahnesi de çekildi. Katie Leung tarafından canlandırılan Cho Chang’i öpen Radcliffe, ‘Ben o sahneye bayıldım. Ama Katie muhtemelen nefret etmiştir’ diye espri yaptı.
Kaynak: Hürriyet 26 Ekim 2005

 
Süper Teyze 209
Sertaç’ın ablası Seda kendinden hiç hoşnut olmayan bir genç kızdı. Sürekli olarak fazla kilolarından yakınırdı. Sertaç bir gün ablasını cep telefonundan aradı ve : - Müjde ablacığım ! dedi. Çok ç devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.