Kadıköy’de Cumhuriyet coşkusu
 

Cumhuriyetimizin 82. Kuruluş yıldönümünü, farklı etkinliklerle kutlayan Kadıköy Belediyesi, Bağdat Caddesi’nde on binleri buluşturan geleneksel Fener Alayı ve Cumhuriyete bağlılık yürüyüşünü bu yılda görkemli bir organizasyonla gerçekleştirecek.

Bağdat Caddesi’ndeki geleneksel Fener Alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü bu yıl yine on binlerce kişiyi Kadıköy’de bir araya getirecek.

Kadıköylüler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yürüyüşe Bağdat Caddesi’nde Suadiye’den başlayacaklar. Kırmızı-beyaza boyanan ve bayraklarla süslenen yürüyüş tırından çalınacak coşkulu şarkılar ve marşlarla devam edecek olan yürüyüş geçen yıl olduğu gibi bu yılda Göztepe Parkı’nda son bulacak.

Kutlamalar Göztepe Parkı’nda  Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün yaptıracağı “Cumhuriyet’e bağlılık andı” ve arkasından yapılacak Havai Fişek gösterisinden sonra sevilen Sanatçı Nükhet Duru’nun konseri ile devam edecek.

29 EKİM 2005 CUMARTESİ

SAAT: 19.30

Cumhuriyet Yürüyüşü: Başlangıç: Bağdat Caddesi  Suadiye Işıklar (Eski Vakkorama önü)

Bitiş:: Bağdat Caddesi Göztepe Parkı önü

Nükhet Duru Konseri ve Havai Fişek
Bağdat Caddesi Göztepe Parkı Önü Saat: 21.00
Kaynak:Hürriyet 28 Ekim 2005


 
Süper Teyze 260
Belgin sabah erkenden öğretmenini cep telefonundan aradı : - Günaydın öğretmen hanım ! Bu gün öğrencilerinizden Belgin Akkan okula gelemeyecek. Çok ateşi var ve yataktan kalkmaması gerekiyor.  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.