Türk oyuncuların Hollywood zaferi
 

Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud’nun isimleri, ilk kez bir Hollywood filminin afişine yazıldı. Tasarımı Emrah Yücel’e ait olan afişte, dünya starları ile bizim oyuncular birlikte yer aldı.

Tamer Karadağlı, Deniz Akkaya ve Yelda Reynaud’un da rol aldığı ’Living and Dying’ adlı Hollywood filminin çekimleri sona erdi. ’Dört soyguncu, iki katil ve birçok silah’ sloganıyla vizyona girecek olan filmin afişinde, Türk oyuncular ile starların isimleri yan yana yazıldı. Kadrosunda 3 Türk oyuncuya birden yer veren filmde Michael Madsen, Arnold Vosloo Edward Furlong, Bai Ling ve Monica Barladeanu başlıca rolleri üstlendi.

DENİZ GAZETECİ, YELDA DEDEKTİF
Filmde, Tamer Karadağlı mağazası soyulan kötü bir adam olan Duca’yı, Deniz Akkaya televizyon muhabiri Anne Noble’ı, Yelda Reynaud ise dedektif Pilliam’ı canlandırdı. Tamer Karadağlı ve Yelda Reynaud, anadilleri gibi İngilizce konuştukları için hem filmin yönetmeni Jon Keeyes’i hem de rol arkadaşlarını hayli şaşırttı. Yönetmenliğini Jon Keeyes’in yaptığı ’Living and Dying’ Dallas’ta çekildi. Elif Dağdeviren ile Bülent Helvacı’nın sahibi olduğu Hermes Film ile New Films’in ortaklığıyla çekilen yapımın müzikleri Rahman Altın, afişi ise Emrah Yücel imzalı.
Kaynak:Sabah 31 Ekim 2005

 
Süper Teyze 268
Şakalarıyla tanınan öğretmen, sınıfa girer girmez müjdeyi verdi : - Bu gün bilgisayarla hesap yapacağız çocuklar ! Öğrenciler bu habere hem şaşırmış hem de sevinmişlerdi. Öğretmen de neşeliydi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.