Sizce 60 gibi duruyor muyum
 

Rock müziğin efsane seslerinden Rod Stewart, 60 yaşında yeniden baba olmanın heyecanını yaşıyor. Enerjisiyle gençlere taş çıkartan ünlü şarkıcı, yeni albümünü bu ay görücüye çıkardı.

Beş çocuk babası dünyaca ünlü şarkıcı Rod Stewart, 34 yaşındaki nişanlısı Penny Lancaster ile yeni doğacak bebeğinin heyecanını yaşıyor. Yaşlanmayla ilgili tek sıkıntısının, eskisi gibi futbol oynayamamak olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Sizce 60 yaşında gösteriyor muyum?" diyerek adeta gençlere meydan okuyor. 6’ncı kez baba olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, ilerleyen yaşına rağmen enerjisiyle dikkat çekiyor. 60 yaşında yeniden baba olacağı için bazı olumsuz eleştirilere maruz kalan Rod Stewart, "Ben kendimi kesinlikle yaşlı hissetmiyorum. Kendime çok iyi bakıyorum" diyor.

AGUILERA’YI BEĞENİYOR
Ünlü şarkıcı, üzerinde uzun süre çalıştığı ’Thanks for the memory: The Great American Songbook Volume IV’ adlı albümünü de bu ay piyasaya çıkardı. Ünlü şarkıcı, bu albümde ’You Send Me’ şarkısında, Christina Aguilera ile düet yapacaktı. Aguilera’nın bu düete yanaşmamasıyla ilgili ünlü şarkıcı şunları söyledi: "Christina’nın bu şarkıda benimle düet yapmasını bekliyordum ama ondan bu konuyla ilgili bugüne kadar bir haber çıkmadı." Her şeye rağmen Stewart, Christina Aguilera’yı en beğendiği şarkıcıların arasında sayıyor ve şöyle diyor: "O bence süper bir şarkıcı, en az benim kadar iyi şarkı söylüyor."  
Kaynak: Sabah 31 Ekim 2005
 
 

 
Süper Teyze 268
Şakalarıyla tanınan öğretmen, sınıfa girer girmez müjdeyi verdi : - Bu gün bilgisayarla hesap yapacağız çocuklar ! Öğrenciler bu habere hem şaşırmış hem de sevinmişlerdi. Öğretmen de neşeliydi devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.