2005’in en iyi filmi ’Batman Başlıyor’
 

İngiliz sinemaseverler 2005'in en iyilerini seçti. 15 bin kişinin 'Batman Başlıyor en iyi film' dediği sıralamada Mickey Rourke 'Yılın Adamı' oldu. En kötü karakter ise Yıldız Savaşları'ndan çıktı.

İNGİLTERE'DE 'Total Film' isimli sinema dergisinin okuyucuları arasında yaptığı araştırmada, 2005'in en iyi filminin 'Batman Begins-Batman Başlıyor' olduğu sonucu çıktı. 15 bin okuyucunun oylarıyla yapılan değerlendirmeye göre, 2005'in sinemada en kötü karakteri, Yıldız Savaşları serisinin 3. filmi Sith'in İntikamı'nda Ian McDiarmid'in canlandırdığı Senatör Palpatine'ydi.

 2005'İN büyük sükse yapan filmlerinden Sin City'de sokak dövüşçüsü Marv'ı canlandıran Mickey Rourke 'Yılın Adamı' unvanına layık görüldü. Steven Spielberg'in 'Dünyalar Savaşı' filminin başrol oyuncularından 11 yaşındaki Dakota Fanning ise 'Yılın Çocuk Oyuncusu' seçildi.
Kaynak: Milliyet 31 Ekim 2005

 
Süper Teyze 214
Selen, sabah uyandığından beri okula gitmemek için binlerce neden öne sürdü : Önce karnının ağrıdığını söyledi.Sonra bir önceki gün beden eğitimi dersinde bacağına kramp girdiğini, bu yüzden rahat y devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.