Kaybolan kedi Fransa’da bulundu
 

ABD’de bir ay önce kaybolan Emily isimli bir kedi, Fransa’nın Nancy kentinde ortaya çıktı.

ABD’nin Wisconsin eyaletinin Appleton kentinde, fare kovalarken girdiği kağıt konteynırıyla yaptığı üç haftalık aç ve susuz yolculukla Atlas Okyanusu’nu geçen Emily, Fransa’nın Nancy kentinde bir fabrikada bulundu.

Nancy kenti yakınlarındaki bir “post-it” fabrikasına gelen kağıt konteynırını açan işçiler, kediyi fark edince şaşkınlıklarını gizleyemezken, kedinin tasmasındaki ismini ve adresini okumaları, ardından da hayvanın son derece sağlıklı görünmesi şaşkınlıklarını birkat daha arttırdı.

Emily’nin ABD’deki sahipleri McElhiny ailesiyse kedilerinden tam ümidi kesmişken Fransa’da bulunmasıyla mutluluktan çılgına döndüler. Amerikalı aile, kedilerine kavuşabilmek için uçak bileti gönderecek.

Kedinin ABD’ye dönebilmesi için Fransız yasalarına göre, önce sahiplenilmesi ve en az bir ay karantinada kalması gerekiyor. Aksi taktirde kedinin “uyutulması” yasalarca zorunlu tutuluyor.
Kaynak:Ntvmsnbc 29 Ekim 2005


 
Süper Teyze 200
Ali ve babası trene binmeden önce, bir şeyler atıştırmak üzere  istasyonun büfesine gitmişlerdi. İştahlı baba porsiyonlardan hiç hoşnut değildi : - Bunu hiç anlamam, neden tren istasyonlar devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.