Tarkan’ın single’ının sırrı ortaya çıktı
 

Tarkan, stüdyodan çalınan iki şarkının dinleyiciye bir an önce ulaşması için ’Bounce’ adlı single’ı piyasaya çıkarmak zorunda kalmış. Megastar’ın asıl albümü şubatta geliyor.

Tarkan’ın iki İngilizce şarkıdan oluşan single albümünün sırrı ortaya çıktı. ’Bounce’ ve ’I Wanna Hear Love Speak’ adlı şarkılarının stüdyodan çalınmasının ardından gece kulüplerinde ve radyolarda duyulması, hatta listelere girmeye başlaması üzerine Tarkan, hukuki önlemler alarak şarkıların yayınını ve çoğaltılmasını durdurmuştu. Ancak el altından yavaş yavaş yayılan şarkıların ticari olarak şansını yitirmemesi amacıyla, bir single ile yasal olarak piyasaya sürülmesi yolu seçildi.

ÖNCE RUSYA VE AVRUPA PAZARI
Tarkan’ın asıl hedefi İngilizce albüm, 2006’nın şubat ayında piyasaya çıkacak. Ancak hedef Amerika değil; Avrupa, Rusya, Baltık Cumhuriyetleri ve Güney Amerika. Albüm, yaz aylarına doğru ise Japonya ve Kuzey Amerika’da piyasaya çıkacak. Alınacak olan tepkiler, Amerika için oluşturulacak pazarlama stratejisini belirleyecek. Şubat ayında çıkacak 10 şarkılık albümde, single’da bulunan iki şarkı da yerini alacak. Bounce, yine çıkış parçası olacak.
Kaynak:Sabah 1 Kasım 2005

 
Super Teyze 65
 Küçük Esma teyzesini uzun zamandır görmemişti. Başka bir şehirde yaşayan teyzesi o gün  ziyarete geliyordu. Esma çok heyecanlıydı. Kapı çalınınca herkesten önce koşup açtı ve hayret dolu  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.