Madonna’nın muhteşem dönüşü...
 

Lizbon’da Atlantic Pavillon’da yapılan MTV 12’nci Avrupa Müzik Ödülleri töreninde, sahneye siyah file çoraplı bacaklarını açıkta bırakan mor bir body, diz altı çizmeleri, mor deri ceketi ve güneş gözlükleriyle çıkan Madonna, gösterisiyle törene katılanların nefeslerini kesti.

47 yaşındaki Madonna, harika bir canlı performans sergilediği gecede, yeni çıkacak albümü ‘Confessions on a Dancefloor’dan olan yeni single’ı ‘Hung Up’ı ilk kez sahneye koydu. Madonna, ayrıca gecede ‘Free Your Mind Ödülü’nü ‘sir’ unvanlı Bob Geldof’a takdim eden kişi de oldu.

Gecede Madonna’nın dışında Green Day, Coldplay, Black Eyed Peace, Gorillaz ve Robbie Williams da canlı performans sergiledi. Gecenin en çok ilgi çeken olayı, bir çizgi grubu olan Gorillaz’ın üçboyutlu hologramlarla gerçekleştirdiği performans oldu.

Avrupalı müzik severlerin verdikleri oylarla sahiplerini bulan ödüllerin açıklandığı geceyi, 10 bin kişi MTV’nin internet sitesinden, 1 milyar kişi de televizyondan izledi.
Kaynak:HaberTurk 6 Kasım 2005

 
Süper Teyze 341
Erdal arkadaşı can’a sordu : - Bil bakalım, bir vampirin en sevdiği meyve hangisidir ? Can’dan cevap gelmeyince Erdal söyledi : - Kan portakalı !  devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.