‘Diş Koruma Günleri’ başlıyor
 

Kampanya süresince, 6-12 yaş arasındaki çocuklara çürük önleyici tedavi uygulanacak, katılımcılara ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verilerek, bilgilendirici broşürler ve diş macunu numunesi dağıtılacak.

Ücretsiz olarak herkesin ağız ve diş muayenesinin yapılacağı “Diş Koruma Günleri” kampanyası 7 Kasım’da başlıyor.

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) ve Colgate firması tarafından düzenlenen kampanya 26 Kasım’da sona erecek.

Toplumun ağız ve diş sağlığı konularında bilinçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan kampanya kapsamında, isteyen herkese ücretsiz olarak ağız ve diş sağlığı durum tespiti yapılacak ve hastalar yönlendirilecek. Kampanyaya gönüllü olarak katılmayı kabul eden diş hekimleri, 3 hafta boyunca günün belirli saatlerini, kendilerini arayarak randevu alan hastalara ayıracaklar. Kampanya süresince, 6-12 yaş arasındaki çocuklara çürük önleyici tedavi uygulanacak, katılımcılara ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verilerek, bilgilendirici broşürler ve diş macunu numunesi dağıtılacak.
Kaynak:Ntvmsnbc 6 Kasım 2005

 
Süper Teyze 223
Öğretmen coğrafya dersinde Tolga’ ya sordu : - Bize  Afrikanın nerede olduğunu söyleyebilir misin oğlum ? Tolga ayağa kalktı, bir süre düşündükten sonra son derece şımarık bir tavırla cev devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.