Sağlığına kavuştu müziğe döndü
 

Romantik şarkılarıyla 90’lı yılların en sevilen şarkıcılarından biri olan Toni Braxton, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle müziğe ara vermişti. Üç yıllık aradan sonra ‘Libra’ adlı albümüyle müziğe dönen Braxton, artık Amerika Kalp Birliği’nin de sözcüsü! Toni Braxton, 90’lı yıllarda ‘Breathe Again’ ve ‘Unbreak My Heart’ gibi şarkılarıyla en popüler R&B yıldızlarından biriydi. Grammy ödüllü şarkıcı, prodüktör Keri Lewis’le evlenip iki çocuk doğurduktan sonra müziğe kısa bir süre ara vermiş, 2003 yılında Broadway müzikali Aida’yla eğlence sektörüne dönmüştü.

Ancak bir gece sahnede fenalaşması, şarkıcının bu kez müzikten uzun bir süre kopmasına neden oldu. Aslında Toni Braxton, 2003 Ağustos’unda olağan bir check-up için doktora gitmiş ve doktoru göğsünden garip bir ses duyduğunu söyleyerek daha kapsamlı bir muaneye olmasını söylemişti.

‘30’lu yaşlardayım ve kalp sorunları aklımın ucundan bile geçmiyordu’ diyen şarkıcı, kalp dış zarının iltihaplandığını öğrenince neye uğradığını şaşırmış. ‘Öleceğimi zannettim’ diye hatırlıyor o günleri. Hastalığının çok ilerlememiş olmasıyla rahat bir nefes alan Braxton, uzun süre ilaç tedavisi görmüş.

38 yaşındaki Toni Braxton, zorlu günleri geride bıraktı. Şarkıcı, hastalığının tekrar etme ihtimaline karşı çok dikkatli olduğunu, sağlıklı beslendiğini ve egzersiz yaptığını söylüyor. Kadınları kalp sağlığı konusunda eğitmek isteyen Braxton, Amerika Kalp Birliği’nin sözcülüğünü üstlendi.

TURNEYE ÇIKACAK

‘Annelik, şarkıcılık ve eş olmak arasında bir denge kurmaya çalışıyorum’ diyen Toni Braxton, ‘Libra’ adını verdiği albümüyle üç yıllık bir aradan sonra müziğe dönmenin mutluluğu yaşıyor bugünlerde. Braxton, yeni albümünün tanıtımı için bir turneye çıkmaya hazırlanıyor.
Kaynak:Hürriyet 8 Kasım 2005

 
Süper Teyze 258
Ö ğretmeni Barış’ı tahtaya kaldırıp sordu : - Diyelim 3 tane kedin var Barış. Doğumgününde baban 3 kedi daha hediye ederse kaç hayvanın olur ? - 6 dedi küçük oğlan. - Aferin sana ! Peki e devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.