Yeni James Bond basının gözdesi
 

Daniel Craig’in beyazperdenin yeni James Bond’u olarak açıklanması ‘Sarışın James Bond olur mu?’ tartışmalarını da beraberinde getirmişti. 37 yaşındaki İngiliz oyuncu, bu tartışmaları umursamıyor ve ‘Bu benim için önemli bir adım’ diyerek James Bond rolünü almanın keyfini çıkarıyor.

Daniel Craig, birçok erkek oyuncunun rüyasını süsleyen bir role kavuştu: James Bond! Aylardır devam eden ‘Yeni James Bond kim olacak?’ tartışmalarında adı geçen Colin Farrell, Hugh Jackman, Clive Owen ve Jude Law gibi ünlü oyuncuları geride bırakan 37 yaşındaki İngiliz oyuncu, ‘Bu rol bir oyuncu olarak benim için önemli bir adım’ diyor.

‘Love is the Devil’, ‘Road to Perdition’, ‘Elizabeth’, ‘Sylvia’, ‘Enduring Love’ ve ‘Layer Cake’ filmlerinde oynayan ve İngiltere’de oldukça tanınan Craig, kuşkusuz James Bond filmleriyle Hollywood’un da kalbini fethedecek.

Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton ve Pierce Brosnan’dan sonra James Bond kimliğine bürünecek olan oyuncu, ilk sarışın James Bond olacak. Bond filmlerinin çoğunu seyrettiğini söyleyen Craig’in favori James Bond’u Sean Connery, favori filmi ise ‘Goldfinger.’

BİR ÇOCUK BABASI

Film, televizyon ve tiyatro oyuncusu olan Daniel Craig, oyunculuk kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor. Ocak ayında Prag’da çekimlerine başlanacak olan ‘Casino Royale’de James Bond’u oynayacak olan Craig, Nicole Kidman’la başrolde olduğu ‘The Visiting’ filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı.
Kaynak: Hürriyet 8 Kasım 2005  

 
Süper Teyze 282
Gamze ve ailesi arabalarıyla yaz tatiline çıkmışlardı. Bütün gün yol aldıktan sonra, küçük bir kasabada gecelemeye karar verdiler. Küçük kasabanı8n oteli de çok küçüktü. Az sayıda odası, odalarda da devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.