MTV ödülleri Türkiye’ye geliyor
 

Hafta sonunda Portekiz’de 12’ncisi düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nin İstanbul’da gerçekleşmesi için ilk adım atıldı. Önce MTV Türkiye kanalı kurulacak, ardından MTV ödülleri organize edilecek.

3 Kasım akşamı Lizbon’un Atlantic Pavillon salonu muhteşem bir geceye sahne oldu. Aynı mekanda kurulan beş portatif sahnede gerçekleştirilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri ışık, sahne ve görsel şovuyla izleyenleri büyüledi. Canlı yayın bir aksiliğe karşı üç dakika gecikmeli verildi.

Williams balıklama atladı

Avrupa’nın her yerinden Lizbon’a akın eden gençlerin doldurduğu Atlantic Pavillon’da Madonna yeni albümünde yer alan ‘Hang Up’ şarkısını ilk kez seslendirirken Robbie Williams şovuyla alkışlandı. Şarkı söylerken ceketini çıkaran şarkıcı, kimsenin beklemediği bir anda sahneden izleyicilerin üzerine balıklama atladı.

Sir Geldof’a ayakta alkış

Henüz MTV Türkiye kurulmadığı için Türkiye’den bir sanatçının ödül almadığı gecede en uzun konuşmayı Bob Geldof yaptı. MTV’nin en çok önemsediği ödüllerden olan Free Your Mind’ı Afrika’daki aç çocuklarla ilgili kampanyasıyla alan sanatçı ‘Afrika’da tek bir aç çocuk kalmayana kadar mücadelemiz sürecek’ dedi.

Önce kanal sonra tören

Türkiye’de şu an MTV Avrupa’nın yayını izleniyor. MTV Türkiye’nin kurulması için bütün hazırlıklar tamamlanmış durumda. Türk DJ’lerin yer alacağı MTV Türkiye’de orijinal programlar Türkçe alt yazıyla ekrana gelecek. Bazı programların da yerli versiyonu hazırlanacak. Bu konuda Avrupa MTV ile çalışmaların sürdüğünü belirten Türkiye MTV yetkilisi Esra Oflaz, ‘Kısa bir süre sonra MTV Türkiye’yi kuracağız. Ardından da MTV Ödülleri’ni İstanbul’da düzenlemek için harekete geçeceğiz. MTV bu konuda ne kadar istekli olduğumuzu biliyor. Bu kadar ünlü ismi ve grubu İstanbul’a getirmek için şimdiden çalışmaya başladık’ dedi.

47’lik Madonna İstanbul’a da gelse!

Bir saat gibi çalışan ekip, birbirinden ünlü isimler ve gruplar için kurulan sahneleri 2-3 dakika içinde aksaksız hazırladı. Geceye damgasını vuran isimler Madonna, Robbie Williams, Shakira, Green Day ve Bob Geldof oldu.
Kaynak:Haber Turk 7 Kasım 2005


 
Süper Teyze 139
Ayla ve Beril, ilk kez diskoteke gitmek için annelerinden izin almış ama eğlenceye kaptırıp eve çok gecikmişlerdi. Saati fark ettiklerinde Ayla korkuyla söylendi : - Eve girince annem beni haşl devam >>
 
 
 
Sende dün ile bugünün farklı olmadığını düşünüyorsun?
Evet, çok sıkıcı
Hayır, her zaman fark var
Bilmem ki.
 
    
 
 

Copyright (C) 2024 Kumsaati Ltd. Şti. Her Hakkı Saklıdır.